View Single Post
  #1  
Παλιό 28-12-2010, 15:53
MARK Ο/Η MARK βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member
 
Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ-ΡΕΘΥΜΝΟ
Μoto: GS 1200R ADVENTURE
Μηνύματα: 28,959
Προεπιλογή Πρωταθλητής και στην ανθρωπια

Πρωταθλητής και στην ανθρωπια







Επίσκεψη στην Ογκολογική μονάδα Παίδων του νοσοκομείου «Αγία Σοφία» πραγματοποίησε σήμερα (28/12) η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού, προκειμένου να μοιράσει δώρα και να χαρίσει χαμόγελα σε παιδιά που έχουν ανάγκη αυτές τις μέρες. «Μεγάλη χαρά» για την κίνηση αυτή ένιωσε ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ενώ ο Κώστας Τσαρτσαρής τόνισε πως: «πάνω από όλα είμαστε άνθρωποι».

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης σαν αρχηγός του συλλόγου τόνισε: «Είναι μεγάλη χαρά που είμαστε εδώ. Ελπίζω να προσφέραμε χαρά. Εύχομαι καλή χρονιά με υγεία σε όλους».

Από τη μεριά του, ο Κώστας Τσαρτσαρής ανέφερε: «Είναι μεγάλη η μάχη που δίνουν αυτά τα παιδιά. Προσπαθήσαμε να δώσουμε κουράγιο και δύναμη. Δεν είμαστε μόνο αθλητές, πάνω από όλα είμαστε και άνθρωποι. Θέλουμε να δώσουμε δύναμη και κουράγιο. Είναι δύσκολη η κατάσταση για τα παιδιά, αλλά πρέπει πάντα να υπάρχει αισιοδοξία». Ερωτηθείς για το ογκολογικό τμήμα του νοσοκομείου παίδων «Αγία Σοφία», υποστήριξε: «Το ογκολογικό νοσοκομείο είναι αρκετά σύγχρονο και στολίδι για την Ελλάδα».
Reply With Quote