Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από yns
Αυτή την εποχή Μικρό και Μεγάλο Πάπιγκο όπως και Μέτσοβο αλλά και όπως όλοι οι χειμερινοί προορισμοί γίνεται της καρακακομοίρας από τουρίστες και το ότι θα σας τον πιάσουν δεν το αμφισβητεί κανείς!
Στο Μικρό Πάπιγκο είχα καταφέρει να φάω καλά στο Δίας πριν 2 χρόνια στις 2 του Γεννάρη (αφού περίμενα κάνα μισάωρο έξω στην αυλή...). Οι Κολυμπήθρες είναι σε μια στροφή ανάμεσα στα 2 αυτά χωριά. Αξίζει μια στάση και 5 λεπτά περπάτημα για φωτογραφία. Η Δρακόλιμνη είναι 4 ώρες πεζοπορεία από το Μικρό Πάπιγκο και δεν ξέρω αν ενδείκνυνται αυτή την εποχή.
Το άλλο με τα ελάφια που λέει ο Χρήστος πρέπει να είναι το Μπουραζάνι ( link). Καλό φαγητό όντως. Αν και δεν ξέρω αν θεωρείται Ζαγόρι.
Στους Ασπραγγέλους έχει ένα πολύ καλό εστιατόριο/ξενώνα (αν δεν με απατά η μνήμη μου Σταυρούλα τη λένε την ιδιοκτήτρια) με καταπληκτικές πίτες (βασικά κυρίως πίτες κάνει). Και στους Κήπους είχε ένα πολύ καλό που δεν θυμάμαι πώς το λένε (τα γερατειά βλέπεις...)
Γενικά όλη η περιοχή αξίζει, καλά θα περάσετε! Αν θυμηθώ κάτι άλλο θα το γράψω. Με τι είδους όχημα θα είστε;
|
Ευχαριστουμε,θα μεινουνε στους Ασπραγγελους οποτε θα τιμησουμε τις πιττες.
Οσο για το οχημα θα το παλεψω μεχρι τελους να παω με μηχανη.
Καλη Χρονια