29-12-2010, 23:03
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: Εκάλη
Μoto: BMW R1200GS
|
|
Απάντηση: Πρώτο ταξίδι έτυχε ναύλος για Αθήνα – Ηγουμενίτσα
Παρασκευή 24/12 παραμονές ΧριστουγέννωνΠρώτο ταξίδι έτυχε ναύλος για Αθήνα – Ηγουμενίτσα (470 χιλιόμετρα) με …………………………………. (έπεσαν ΟΛΑ έξω!!!). Ένας καφές στα γρήγορα, αρμάτωμα της μικρούλας και της αφεντιάς μου και κατά τις 5:20…Πάμεεεεεεεεεεεεε!
Τα πρώτα χιλιόμετρα μέχρι την Κόρινθο, ειδικά μετά τον Ασπρόπυργο, ……………………………………… την ευκολία με την οποία κατάπινε τα χιλιόμετρα το 650αράκι μου.
Περνώντας της γέφυρα, εκεί κάπου στην κορυφή της μια ριπή αέρα με ……………………………………………….. αίσθημα ασφάλειας . Μπήκα στον πειρασμό να ανοίξω λιγάκι την μικρούλα μου και το κοντέρ έδηξε τα 158 km………………………………………………….. Το πρώτο μου ήταν πιο απαραίτητο από το δεύτερο μια και το 650αράκι έχει αντί για σέλα μια άνετη ………………………………………….. Κάποια στιγμή σταμάτησα σε μια όμορφη τοποθεσία με πεύκα μιας και η μικρή μου εζήταγε φωτογραφίες. Ξεκινώντας μου καρφώθηκε μια σκέψη, κάτι σαν παράπονο. Όλα καλά ως τα τώρα, …………………………………………….. το απογευματινό καράβι για Κέρκυρα. Έζησα την μέρα που το ταξίδι ήταν ο προορισμός και πραγματικά ευχαρίστησα το 650αρακι μου για αυτό.
Το τελευταίο κομμάτι του ταξιδιού για Κέρκυρα είχε δυο ώρες πλοίο. Η θάλασσα είχε κυματισμό και δεν μπόρεσα να αντισταθώ στην παρόρμηση να κατέβω στο παρκινγκ του πλοίου στα μισά του ταξιδιού για να διπλοτσεκάρω ότι η μικρή μου είναι καλά, ότι είχα αφήσει σχέση μέσα στο κιβώτιο, ότι την είχα δέσει καλά κλπ…
…………………………………………………….
Χρόνια πολλά σε όλους. Να είμαστε καλά να ταξιδεύουμε. [/quote]
Πολύς πεσιμισμός ρε παιδί μου. Αν λες εσύ αυτά, τι πρέπει να λένε τα παπάκια, vespaκια, Piaggio, 300άρια, 400άρια, 500άρια κλπ? κοίτα να την φχαριστιέσαι και μην της μιλάς έτσι. Είναι μικρή στο μάτι - αλλά μεγάλη στο κρεβάτι... γιατί θα σου φερθεί και ανάλογα.
Χρόνια πολλά και σε σένα.
|