30-12-2010, 13:12
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2010
Περιοχή: Ηράκλειο
Μoto: F800GS (απ'τα χωμάτινα), DR250R
|
|
Απάντηση: Mac users στο GS forum, παρουσιαστείτε!
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από pirate
κάνεις πολύ μεγάλο λάθος Γιάννη μου, η apple πλέον δεν αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα από την rainbow που ουσιαστικά έθαψε τα προϊόντα αλλά από την isquare που έχει οργανώσει πολύ καλά το δίκτυο και φυσικά την τηλεφωνική εξυπηρέτηση ...!!!!
μα το λειτουργικό των mac δουλεύει πάνω στην πλατφόρμα Linux αν δεν κάνω λάθος
|
Σταύρο για την Rainbοw (μπρρρρρ....) το γνωρίζω αλλά φαίνεται πως δεν άλλαξαν και πολύ τα πράγματα. Αυτές τις μέρες συζητιέται πάρα πολύ η μήνυση που άσκησε η εταιρία που κάνει το εξουσιοδοτημένο service της Αpple στην Ελλάδα σε ένα συνάδελφο ο οποίος έμεινε δυσαρεστημένος και το δημοσίευσε στο ίντερνετ. Του ζητάνε ούτε λίγο ούτε πολύ 200 χιλιάρικα. Δες περισσότερα εδώ.
Δεν λέω πως δεν είναι καλά τα Μac και το ΜacΟs! Άπαικτα είναι, μακάρι τα πορτοπαράθυρα να ήταν σαν κι αυτά! Απλά φαίνεται πως ο συνονόματος σου (ο Jobs ντε!) δεν ενδιαφέρεται για το after sales support στο Ελλαδιστάν. Τα σχόλια του Arkoudos στο παραπάνω blog με βρίσκουν απόλυτα σύμφωνο και μετά από αυτήν την κίνηση της εταιρίας δεν πρόκειται ποτέ μου να πάρω iPhone ή mac. Όσο είμαι στην Ελλάδα τουλάχιστον!
Το MacΟS στηρίζεται στο Unix πάνω στο οποίο βασίστηκε (αλλά δεν είναι) και το Linux (Linux Is Not UniX).
|