30-12-2010, 14:34
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Nov 2009
Περιοχή: Ηράκλειο - ΚΡΗΤΗΣ
Μoto: R1200GS
|
|
Απάντηση: Mac users στο GS forum, παρουσιαστείτε!
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από yns
Σταύρο για την Rainbοw (μπρρρρρ....) το γνωρίζω αλλά φαίνεται πως δεν άλλαξαν και πολύ τα πράγματα. Αυτές τις μέρες συζητιέται πάρα πολύ η μήνυση που άσκησε η εταιρία που κάνει το εξουσιοδοτημένο service της Αpple στην Ελλάδα σε ένα συνάδελφο ο οποίος έμεινε δυσαρεστημένος και το δημοσίευσε στο ίντερνετ. Του ζητάνε ούτε λίγο ούτε πολύ 200 χιλιάρικα. Δες περισσότερα εδώ.
Δεν λέω πως δεν είναι καλά τα Μac και το ΜacΟs! Άπαικτα είναι, μακάρι τα πορτοπαράθυρα να ήταν σαν κι αυτά! Απλά φαίνεται πως ο συνονόματος σου (ο Jobs ντε!) δεν ενδιαφέρεται για το after sales support στο Ελλαδιστάν. Τα σχόλια του Arkoudos στο παραπάνω blog με βρίσκουν απόλυτα σύμφωνο και μετά από αυτήν την κίνηση της εταιρίας δεν πρόκειται ποτέ μου να πάρω iPhone ή mac. Όσο είμαι στην Ελλάδα τουλάχιστον!
Το MacΟS στηρίζεται στο Unix πάνω στο οποίο βασίστηκε (αλλά δεν είναι) και το Linux ( Linux Is Not Uni X).
|
αν και δεν έχω πολύ ελεύθερο χρόνο, έκατσα και διάβασα τα παραπάνω για να καταλάβω τι τρέχει με τον συνάδελφο. Δεν θέλω να πω ότι έχει απόλυτο δίκιο αλλά μάλλον έχει κάνει κάποια "λαθάκια" στην συμπεριφορά του και είχε για κακό του σύμβουλο τον εκνευρισμό του. Νομίζω το να στείλει ένα e-mail στην μαμά εταιρεία θα του είχε δώσει λύση στο πρόβλημά του. Εγώ πάντως πριν από αρκετά χρόνια με την προηγούμενη μηχανή μου είχα ένα πρόβλημα με του μηχανικούς εδώ στο Ηράκλειο, επικοινώνησα με την εταιρεία στην Αθήνα, δεν με βοήθησαν και απλά έκατσα ένα βράδυ και έστειλα ένα e-mail στην μαμά εταιρεία, να σου πω ότι σε 2-3 ημέρες με κάλεσαν από την Αθήνα ζήτησαν συγγνώμη και μου έφτιαξαν την μηχανή (που ήταν εκτός εγγυήσεως).
Όσον αφορά το linux ήθελα να γράψω unix αλλά μου αρέσει περισσότερο ο πιγκουίνος και ήθελα να σε πειράξω .......
|