31-12-2010, 10:00
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Nov 2010
Περιοχή: Ηράκλειο
Μoto: BMW F800GS,
Yamaha WR250R
|
|
Μπαμπά, τι κάνεις τα μεσημέρια όταν εγώ κοιμάμαι;
Μπαμπά, τι κάνεις τα μεσημέρια όταν εγώ κοιμάμαι;
Υιός: Μπαμπά… Το μεσημέρι γιατί κοιμόμαστε;
Μπαμπάς (αφηρημένα): Για να ξεκουραστείς αγόρι μου. Να μπορείς και εσύ να παίζεις μετά πάλι και να μη νυστάζεις νωρίς.…
Υιός: Μπαμπά, ο αδελφούλης μου κοιμάται πάντα και αυτός το μεσημέρι;
Μπαμπάς: Βέβαια παιδάκι μου, χρειάζεται και αυτός να ξεκουραστεί.
Υιός: Η μαμά; Κοιμάται και αυτή πάντα το μεσημέρι;
Μπαμπάς: Η μαμά που σας φροντίζει και κάνει τόσες δουλειές κουράζεται και αυτή. Για να μπορεί λοιπόν το απόγευμα να παίζει μαζί σας, πρέπει να κοιμηθεί.
Υιός: Μα μπαμπά, εσύ δεν κοιμάσαι το μεσημέρι, έτσι δεν είναι;
Μπαμπάς, αμήχανος: Εχμ, ναι, δεν κοιμάμαι, εγώ είμαι πιο μεγάλος και δεν έχω ανάγκη τόσο το μεσημεριανό ύπνο…
Υιός: Και όταν όλοι μας κοιμόμαστε, εσύ τι κάνεις όλη την ώρα; Δε βαριέσαι;
Μπαμπάς: Κοίτα… Βαριέμαι μερικές φορές. Και τότε παίρνω τηλέφωνο ένα φίλο που είναι έτοιμος για οτιδήποτε αρκεί να του δώσεις 15 λεπτά…
…ανεβαίνουμε στις μηχανές και παίρνουμε τους δρόμους.
Υιός: Μα μπαμπά, εμείς κοιμόμαστε αργά το μεσημέρι, το νωρίτερο να έχεις φύγει στις 3, γρήγορα γίνεται νύχτα, πού προλαβαίνετε να πάτε; Και αν βρέχει;
Μπαμπάς: Όσον αφορά την ώρα, έχεις δίκιο. Αναγκαστικά λοιπόν περιοριζόμαστε σε μια ακτίνα λίγων χιλιομέτρων γύρω από το Ηράκλειο γιατί το πολύ να κοιμηθείτε 3 ώρες και πρέπει να έχω γυρίσει κιόλας. Για τον καιρό τώρα, δε μας πολυνοιάζει γιατί τα ρούχα μηχανής που έχουμε είναι αδιάβροχα και δε μας πειράζει η βροχή.
Υιός: Και πού πάτε, μπαμπά; Εθνική; Τέρμα τα γκάζια;
Μπαμπάς: Α, δε θέλω τέτοια! Από επαρχιακούς δρόμους πάμε πάντα και χωματόδρομους. Με χαμηλή ταχύτητα και προσεκτικά…
Υιός: Και τι βρίσκετε εκεί που πάτε; Κάνετε εξερεύνηση;
Μπαμπάς: Ναι, εξερεύνηση κάνουμε συνήθως. Υπάρχουν πολλά μέρη που δεν έχουμε ανακαλύψει και ψάχνουμε να βρούμε ακόμα και πίσω από κλειστές πόρτες τι έχει!
Υιός: Έλα τώρα Μπαμπά, μη μου πεις πως δε ρίχνεις καμία γκαζιά πού και πού;
Μπαμπάς: Ε, εντάξει, ίσως να μου ξεφεύγει λίγο παραπάνω καμιά φορά αλλά πάντα έχω ορατότητα και με προσοχή…
|