View Single Post
Παλιό 31-12-2010, 10:14
teo71 Ο/Η teo71 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Apr 2009
Περιοχή: ζωγραφου
Μoto: R 1200 GS
Προεπιλογή Απάντηση: Είναι δυνατόν να υπογράψανε κάτι τέτοιο;;;;;;;;;;;;;;;;

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από nikos-x Εμφάνιση μηνυμάτων
Μάλλον δεν κοιτούσες καλά φίλε μου. . .

Και γιατί η αντίδραση να είναι και να έχει το χρώμα, έτσι όπως εσύ το καταλαβαίνεις;
Και από την άλλη, δεν μπορώ να καταλάβω αυτό το γενικό τσουβάλιασμα που επικρατεί από μερικούς που νομίζουν πως τα ξέρουν όλα. . . κι αν είναι έτσι γιατί δεν γράφουν τις ιδέες τους σ' ένα βιβλίο, ή γιατί δεν συγκροτούν ένα σώμα εθνοσωτήρων, που θα αναλάβουν να σώσουν και να ξεβρωμίσουν τον τόπο από όλους όσους σήκωσαν τώρα το κεφάλι;

Με ποιο σκεπτικό μπορείς να πεις σε κάποιον: Ααα! εσύ κοιμόσουν και απολάμβανες "παροχές" τόσα χρόνια, τώρα σκάσε και στήσου.

Και για να το κάνω πιο λάιτ, παραθέτω ένα απόσπασμα από τις: Ιστορίες του κυρίου Αγησίλαου

Χτύπησε η πόρτα. "Δεν περιμένω κανέναν", σκέφτηκε, αλλά σηκώθηκε. Άνοιξε, είδε μπροστά του έναν χαμογελαστό τύπο, με στολή, καπελάκι. Κρατούσε ένα δέμα, ήταν από τους λεγόμενους κούριερ.
-Καλημέρα! Ένα δέμα για τον κύριο Αναστασόπουλο!
-Έχετε κάνει λάθος, εγώ λέγομαι Σωτηρόπουλος.
-Δεν έχει σημασία κύριε! Κι εσείς άνθρωπος δεν είστε;

Μέρες που 'ναι, καλή χρονιά να 'χουμε. . . που δεν το βλέπω κι ας είμαστε λιγότερο εριστικοί και χωρίς ακραίους χαρακτηρισμούς μεταξύ μας.
Ο καθένας από εμάς εδώ έχει τις ιδέες του και ο χώρος που μας φιλοξενεί, είναι περισσότερο για να βρούμε αυτά που μας ενώνουν κι όχι να ψάχνουμε αφορμές για έντονες αντιπαραθέσεις.

Καληνύχτα σας

Έφτασε λοιπόν η ώρα που ένας moderator με επαναφέρει στην τάξη .

Εμένα, που μονίμως είμαι εριστικός και ψάχνω αφορμές για έντονες αντιπαραθέσεις.

Σου ζητώ ταπεινά συγνώμη φίλε μου, και σου υπόσχομαι να μη ξαναγράψω τη γνώμη μου για την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μου...
Reply With Quote