31-12-2010, 11:19
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: Εκάλη
Μoto: BMW R1200GS
|
|
Απάντηση: Είναι δυνατόν να υπογράψανε κάτι τέτοιο;;;;;;;;;;;;;;;;
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP
Και νομιζα οτι ημουν μονος μου****!!!!!!!
Θεοδωρα, οταν ο άλλος ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ να δει δεν θα δει!! Παει και τελειωσε! Ήταν κάποτε ένας που πήγαινε ανάποδα στην Ακαδημίας. Ακούει λοιπόν στο ραδιόφωνο την ανακοίνωση ότι ένας πηγαίνει ανάποδα στην Ακαδημίας και σκέφτεται με ικανοποίηση.’τι ένας – όλοι ανάποδα πάνε’. Τυχεράκια τώρα γίνατε δύο. Και ΟΛΟΙ εμείς ανάποδα…. Ασε λοιπόν τους εθελοτυφλουντες να γκρινιαζουν και να παρακινουν σε εξεγερσεις, μονοι τους ειναι και λιγοι****. Δεν συνάδουν τα αστεράκια****…Ξερεις γιατι? διοτι οι περισσότεροι, αυτοι δηλαδη που πληρωναν απο παντα γιατι δεν μπορυν να ξεφυγουν και υπομενουν τα τεκτενομενα υπομονετικα, λενε ''επιτελους ξημερωνει και δεν θα πληρωνω ΠΙΑ τα παντα εγω, κι αν ειναι να υποφερω ΚΙ ΕΓΩ δεν πειραζει''
Φωναζουμε για άλλες χωρες τι καλα που ειναι αλλα μην τυχον και παμε να γινουμε σαν κι αυτες!!!!!!!! επανασταση!!
Ετσι ειναι ο Ελληνας μολις τον ταρακουνησουν απο την λήθη του ξεσηκωνεται!!!
φωναζουνε για εθνικη κυριαρχια και άλλα συναφη αλλα κανεις δεν εγραψε μια αραδα διαμαρτυριας στο παρακατω μου!
Ειναι τραγικο φιλε μου, προκειμενου να μην ξεβολευτουμε δεν μας νοιαζει κι αν βουλιαξουμε, αυτο επικρατεί δυστυχως! Δεν βλεπουμε την μυτη μας Θεοδωρα!!!
|
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP
Απο τον εαυτον μας πρωτα απο ολα!!! Κανε εναν απολογισμο (κι εγω μαζι σου) τι αγορασες χωρις αποδειξη απειροελάχιστα, τι υπηρεσιες προσεφερες χωρις να δωσεις αποδειξη ούτε ΜΙΑ, τα τελευταια 35 χρονια, καντα μια σουμα πηγαινε στο Παρακαταθηκων και Δανειων και ακτεθεσε τα με αιτιολογια ''επιστροφη των δικων μου κλεμμενων''!!! τι θα κάνουν €175 σου λέω εγώ… Γιώργο έχεις καταλάβει τι έχουν κλέψει? Βέβαια όχι…
Τι λες? εχουμε τα κοτσια να το κανουμε? Οχι βεβαια, αφου οι ιδιοι δεν αναγνωριζουμε το φταιξιμο μας πως θα το κανουμε? Θελει παιδεια το πραγμα που εμεις δεν εχουμε...τα παιδια αμς ισως να την αποκτησουν!
|
Ανάλογη και καλύτερη παιδεία σε διαβεβαιώ ότι την έχω και από την οικογένειά μου αλλά και από το εξωτερικό όπου σπούδασα πολλά χρόνια και περισσότερα που δούλεψα. Πού να την εφαρμόσω? Στους Καραμανλήδες – Σημίτηδες - Παπανδρέου, Τσοχατζόπουλους, Παπαντωνίου, Πάγκαλους, Λιάπηδες, Χατζηδάκηδες και άλλους που ουκ έσται τέλος?
Με έχεις για τόσο ######? Μου έπιναν το αίμα τόσα χρόνια, τους πήρα χαμπάρι, θα προσπαθήσω να τους το πάρω πίσω ή / και να τους το πιώ εγώ τώρα. Για την χώρα μου 'πολεμάω'. Εσύ για ποιόν?
Last edited by ckk; 31-12-2010 at 11:24.
|