31-12-2010, 12:25
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
|
|
Απάντηση: Είναι δυνατόν να υπογράψανε κάτι τέτοιο;;;;;;;;;;;;;;;;
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ckk
Ανάλογη και καλύτερη παιδεία σε διαβεβαιώ ότι την έχω και από την οικογένειά μου αλλά και από το εξωτερικό όπου σπούδασα πολλά χρόνια και περισσότερα που δούλεψα. Πού να την εφαρμόσω? Στους Καραμανλήδες – Σημίτηδες - Παπανδρέου, Τσοχατζόπουλους, Παπαντωνίου, Πάγκαλους, Λιάπηδες, Χατζηδάκηδες και άλλους που ουκ έσται τέλος?
Με έχεις για τόσο ######? Μου έπιναν το αίμα τόσα χρόνια, τους πήρα χαμπάρι, θα προσπαθήσω να τους το πάρω πίσω ή / και να τους το πιώ εγώ τώρα. Για την χώρα μου 'πολεμάω'. Εσύ για ποιόν?
|
Aυτη ειναι η διαφορα μου με ολους τους άλλους!!!! Δεν κοιταω προσωπα και χρωματα αλαλ κανω αυτο που μου υπαγορευει η συνειδηση μου!!!!
Χρηστο μου, δεν πολεμας για την χωρα σου αλλα για τον εαυτον σου!!!! Οπως και ολοι οι άλλοι δηλαδη. Σε παρακαλω μην το παρεις προσωπικα δεν το λεω εν ειδη προσβολης αλλα εν ειδη γενικης διαπιστωσης για ολους!
Αν πολεμαγες/ατε για την χωρα εγωισμοι σαν και το με κοκκινα γραματα πιο πανω δεν θα χωρουσαν!!
Ξερεις που θα ταν η ηττημενη Γερμανια το 1945 αν οι γερμανοι ελεγαν ''εμεις καναμε τον πολεμο? οχι! οι πολιτικοι τον εκαναν γιατι να δουλεψω και να υποφερω?? ας πληρωσουν αλλοι την νυφη''
|