View Single Post
Παλιό 31-12-2010, 17:32
ckk Ο/Η ckk βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: Εκάλη
Μoto: BMW R1200GS
Προεπιλογή Απάντηση: Είναι δυνατόν να υπογράψανε κάτι τέτοιο;;;;;;;;;;;;;;;;

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
Aυτη ειναι η διαφορα μου με ολους τους άλλους!!!! Δεν κοιταω προσωπα και χρωματα αλαλ κανω αυτο που μου υπαγορευει η συνειδηση μου!!!! Γιώργο έχω την εντύπωση ότι αλληθωρίζεις λίγο προς το ΠΑΣΟΚ… δυστυχώς δεν είσαι υπεράνω. Κατακριτέο δεν είναι, δεν είσαι όμως ανεπηρέαστος.
Χρηστο μου, δεν πολεμας για την χωρα σου αλλα για τον εαυτον σου!!!! Κάνεις πολύ μεγάλο λάθος. Πολεμάω συλλογικά για την χώρα μου και το μέλλον της. Δεν μου απάντησες εσύ για ποιόν? Οπως και ολοι οι άλλοι δηλαδη. Σε παρακαλω μην το παρεις προσωπικα δεν το λεω εν ειδη προσβολης αλλα εν ειδη γενικης διαπιστωσης για ολους! Αν πολεμαγες/ατε για την χωρα εγωισμοι εγωισμοί… ??? σαν και το με κοκκινα γραματα πιο πανω δεν θα χωρουσαν!! Δεν είναι εγωισμός Γιώργο ότι μου έκλεβαν τις κότες ΜΟΥ τόσα χρόνια… διαπίστωση είναι. Θα τους αφήσω έτσι, τώρα που τους ανακάλυψα? Εσύ δεν το βλέπεις έτσι, διότι δεν μπορείς να δεις ότι μας έκλεβαν. Ούτε η μη επίγνωση του γεγονότος είναι κατακριτέα.
Ξερεις που θα ταν η ηττημενη Γερμανια το 1945 αν οι γερμανοι ελεγαν ''εμεις καναμε τον πολεμο? οχι! οι πολιτικοι τον εκαναν γιατι να δουλεψω και να υποφερω?? ας πληρωσουν αλλοι την νυφη''
Δεν βλέπω παραλληλισμό με την εμπόλεμη κατάσταση. Δεν είπε κανείς ότι πάρθηκαν μαζικά ζωές. Αυτό που υποστηρίζω, είναι ότι επάρθηκαν μαζικά περιουσίες και standards ζωής. Και έφτιαξαν αυτοί, που δεν είχαν βρακί στον #### τους και δεν τους ήξεραν ούτε οι θυρωροί τους, τις δικές τους. Σε δικό μου κόστος. Έ, για αυτό θα πληρώσουν.

Και αφού επιστρέψουν αυτοί τα δισεκατομμύρια, που έφαγαν, τότε θα επιστρέψω και εγώ τα €175 μου. Δεν μου απάντησες όμως αν συμφωνείς να επιστρέψουν και αυτοί τα χρήματα ή μόνο εμείς?

Last edited by ckk; 31-12-2010 at 17:35.
Reply With Quote