31-12-2010, 17:53
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: Εκάλη
Μoto: BMW R1200GS
|
|
Απάντηση: Δήλωση βόμβα του Πάγκαλου - Χαρακτήρισε κοπρίτες τους δημοσίους υπαλλήλους
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ortho
Πάγκαλος με μήλο στο στόμα και γέμιση ##### από τους κοπρίτες!
|
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ortho
είναι γεμάτος από τα δικά του #####, σώμα και μυαλό. Τώρα τελευταία και στόμα.
Μίλησε πάλι ο αχρείος! Δεκαετίες λέει μ....κίες κι όμως οι κοπρίτες των ψηφίζουν. Μάλλον αυτούς εννοεί!
Κι έχουν δίκιο οι φίλοι παραπάνω, να μην τα χαρούν οι καρ.....δες! Και δε χρειάζεται ξύλο, φτύσιμο στα μούτρα!
|
Το φτύσιμο στα μούτρα σας λέω δεν τους ενοχλεί. Είναι χοντρόπετσοι. Δεν καταλαβαίνουν. Με αναγκάζετε να σας πω πράγματα…
Δήμαρχος μου χρωστάει εδώ και 3 χρόνια πολλά. Όταν βρεθήκαμε μαζί με τον δικηγόρο μου και τον δήμαρχο σε κοινωνική εκδήλωση, λέει ο δικηγόρος μου στον δήμαρχο, που τον ήξερε. ‘Βρε Γιώργο, για να μην μπλέκουμε σε δικαστήρια, δώσε ένα έναντι στον Καραθανάση (ήμουνα δίπλα). Απαντάει ο δήμαρχος ‘Καραθανάση – Καραθανάση κάτι μου θυμίζει’. Δεν άντεξα ρε παιδιά και του λέω ήρεμα:
Δήμαρχέ μου όταν σου έφτιαχνα τις πλατείες και τα κτίρια και όταν έστελνες και την σύζυγο με τις ρώγες έξω (ντύνεται σαν πο.τάνα η γκόμενα, είναι και καθηγήτρια σε τοπικό γυμνάσιο το τσόλι) στην μητέρα μου για να σου δώσει τις ψήφους ήταν καλά και με θυμόσουνα? (Sorry για το κουτσομπολίστικο επίπεδο...)
.
.
..
.
..
.
Παιδιά γέλασε απλά, με χάιδεψε στον ώμο και μου είπε χαμογελαστά ‘α ναι ναι’.
Για αυτό σας λέω, δεν καταλαβαίνουν από φτυσίματα και άλλα υβρεολόγια. Θα μου μιλούσε έτσι κάποιος για την Ειρήνη και θα του χαμογέλαγα?
Είναι άνετοι και κάθονται επάνω στα φαγωμένα. Να μας τα δώσουν πίσω. Και αν χρειασθεί ξύλο, ΞΥΛΟ.
Last edited by ckk; 31-12-2010 at 17:55.
|