View Single Post
Παλιό 02-01-2011, 03:10
ckk Ο/Η ckk βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: Εκάλη
Μoto: BMW R1200GS
Προεπιλογή Απάντηση: Είναι δυνατόν να υπογράψανε κάτι τέτοιο;;;;;;;;;;;;;;;;

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
ΠΑΝΤΑ φιλε μου Χρηστο συμφωνουσα στον σκελετο, δεν το εκρυψα ποτέ!!!!!! άλλα μας έλεγες, ή εμείς καταλαβαίναμε άλλα... Διαφωνω με τον τροπο εκφρασης αυτης της συμφωνιας φιλε μου!Διαφωνω ακομα και στο οτι βγαζουμε τις δικες μας ουρες απέξω σε οσο μεριδιο ευθυνης μας αναλογει, διοτι μας αναλογει κατι τις!! Διαφωνων ΚΑΙ στις σφαλιαρες, ριζικα και εκ βαθων!!! μα είχες κολλήσει στο 1 τοις δισεκατομμυρίοις. ΟΚ, να τα γυρίσουμε και μεις, αλλά και οι άλλοι.

Χρονια πολλα και σε εσενα με μια καλη χρονια για την επιχειρηση σου den eko pleon kardia mou, Έμεινε κλάσμα αυτού που υπήρχε. Γιατί φωνάζω? Για την πάρτη μου μόνο? Έφυγαν 19 άτομα έτσι? Άνετα? Μαζί παίρναμε τις αποφάσεις των απολύσεων και όταν έφευγε ένας – κλαίγαμε όλοι. ΟΛΟΙ με πήραν για να μου ευχηθούν χρόνια πολλά. Και όχι για την ελπίδα της επαναπρόσληψης. Δεν υπάρχει ούτε στα όνειρά μου η επανασύσταση της επιχείρησης. Και το ξέρουν. Και συμπάσχουμε όλοι μαζί. Και εγώ ξέρω πώς πέρασα έως τα Χριστούγεννα. Και όλα αυτά, και άλλα πολλά, γιατί όλοι αυτοί οι πολιτικοί, αποφάσισαν να κάνουν τέτοια διαχείριση, για να μας οδηγήσουν εκεί. Για την μάσα τους αλλά και για άλλα σχέδια.

Για αυτό λέω βαράτε τους, τους πούσ.ηδες
! αυτο επιθυμω οχι μονον για εσενα αλλα και για ολους τους συναδελφους επαγγελματιες εδω μεσα, ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!! Και οχι μονον ολοψυχα αλλα με ολο μου το ειναι!!

ναι, μια δουλεια ειναι οτι καλυτερο μετα την υγεια για εμενα!

Στο εύχομαι Γιώργο και πάλι, γιατί πονάω και εγώ.
Reply With Quote