02-01-2011, 21:23
|
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: πειραιας
Μoto: GS1200adve - BMW2002 MONT 1973
|
|
Απάντηση: Καπναπαγόρευση και στην Ισπανία........
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gemara
Κώστα σου υπενθυμίζω ότι το άρθρο μιλάει για την Ευρώπη, όχι για την Ελλάδα. Ανόμοια πράγματα και δεν επιδέχονται σύγκριση. Όπως λέει και ο καπνιστής Ντινό, όχι τώρα, αλλά εδώ και πολλά χρόνια στην Ισπανία δεν καπνίζουν σε κλειστούς χώρους.
Κανείς δεν θα κλείσει, ούτε δεν θα καταστραφεί, όπως κανείς σωστός καταστηματάρχης στην Ευρώπη δεν καταστράφηκε. Απλώς τους κουνιέται ορισμένων που νομίζουν ότι θα χάσουνε προσωρινά τις αρπαχτές τους από τα φουγάρα...
Εδώ είδα σε σημερινές φωτογραφίες του φόρουμ, αρειμάνιους καπνιστές να μην σέβονται την παρουσία βρέφους συναδέλφου στο χώρο ή την παρουσία ανθρώπων που δεν κάπνιζαν, τι να λέμε μετά...  Την πάρτη του ο καθένας και χαρωπά γελάκια.
|
να το πεις στους καταστηματαρχες αυτο.....
οσο για τους συναδελφους και τα βρεφη,νομιζω οτι ειναι αρκετα ωριμος καποιος που εχει παιδια,για να κρινω εγω και εσυ που τα κυκλοφορει....
εγω θα μιλησω για τον εαυτο μου......οταν ερθω στο σπιτι σου,θα καταπιεστω και ΔΕΝ θα καπνισω,γιατι γουσταρω την παρεα σου...
οταν ερθεις στο δικο μου σπιτι,πρεπει να κανεις και εσυ τις υποχωρησεις σου.......
ο καθενας με τα ελατωμματα μας...
|