View Single Post
Παλιό 02-01-2011, 21:01
gemara Ο/Η gemara βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Γλυφάδα
Μoto: [Piaggio Vespa P150X] [R26 '56] [R51/3 '54] [R60/2 '66] [R69S '61] [R1200GS]
Προεπιλογή Απάντηση: Καπναπαγόρευση και στην Ισπανία........

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac Εμφάνιση μηνυμάτων
να το πεις στους καταστηματαρχες αυτο.....
οσο για τους συναδελφους και τα βρεφη,νομιζω οτι ειναι αρκετα ωριμος καποιος που εχει παιδια,για να κρινω εγω και εσυ που τα κυκλοφορει....
εγω θα μιλησω για τον εαυτο μου......οταν ερθω στο σπιτι σου,θα καταπιεστω και ΔΕΝ θα καπνισω,γιατι γουσταρω την παρεα σου...
οταν ερθεις στο δικο μου σπιτι,πρεπει να κανεις και εσυ τις υποχωρησεις σου.......
ο καθενας με τα ελατωμματα μας...
Κώστα μου όταν εσύ έρθεις σπίτι μου, σου έχω μια βεραντάρα τεράστια για να καπνίσεις όσο θέλεις. Το ξέρουν όλοι οι καλοί μου φίλοι που έρχονται σπίτι μου τα τελευταία 25 χρόνια και σέβονται και χαίρονται την παρέα. Έχουν μαζευτεί μερικές φορές και 30 άτομα στο σαλόνι που απολαμβάνουν χωρίς κανείς τους να καπνίζει ή να ενοχλείται από αυτό. Μερικοί φέρνουν και τα μωράκια τους γιατί δεν έχουν που να τ' αφήσουν. Το σχολιάζουν και ευχάριστα όταν φεύγουν, που δεν θα κάνουν μπάνιο πριν κοιμηθούν σπίτι τους. Αν εσύ έχεις την βεράντα σου για τους μη καπνιστές φίλους σου, ευχαρίστως να έρθω! Αλλά μη με υποβάλλεις στο μαρτύριο της εισπνοής του καρκίνου σε εσωτερικό χώρο, γιατί από σεβασμό στον εαυτό μου, δεν το επιτρέπω.

Και αν πρόσεξες στο κείμενό μου, το διατύπωσα πολύ ξεκάθαρα ότι κρίνω αυτούς που καπνίζουν μπροστά σε παιδιά και σε μη καπνιστές, και όχι τους γονείς που έχουν το δικαίωμα να κυκλοφορούν ελεύθερα τα παιδιά τους όπου θέλουν και από ευγένεια δεν απαιτούν το αυτονόητο από τους καπνιστές. Εκτός αν μας τρελάνεις και θέτεις υπό κρίση την ωριμότητα ανθρώπων που διανοούνται να κυκλοφορήσουν σε χώρους όπου κάποιος γουστάρει αδιάκριτα και χωρίς να ρωτήσει τους άλλους να φουμάρει!
Reply With Quote