View Single Post
Παλιό 04-01-2011, 01:04
ckk Ο/Η ckk βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: Εκάλη
Μoto: BMW R1200GS
Προεπιλογή Απάντηση: Δήλωση βόμβα του Πάγκαλου - Χαρακτήρισε κοπρίτες τους δημοσίους υπαλλήλους

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
Ο διορισμος της κορης του Παγκαλου συνεβηκε το 2004 οπως φιανεται και απο το ΦΕΚ, χρονια που ολα ηταν ανθηρα, στηρίζεται δε στο νόμο-έκτρωμα που ίσχυε και προέβλεπε ότι τα άτομα που εργάζονταν για δύο χρόνια σε πολιτικό γραφείο βουλευτή- δηλαδή οι φίλοι, συγγενείς και λοιπά βύσματα- αποκτούσαν το δικαίωμα διορισμού σε κενή θέση του δημοσίου. Με λίγα λόγια, οι βουλευτές είχαν νομοθετήσει, για να βολεύουν με νόμιμο και θεσμικό τρόπο τους "δικούς τους" στο δημόσιο. Η διαδικασία ήταν νόμιμη, ήταν, όμως, και ηθική; Το ερώτημα είναι- προφανώς- ρητορικό...
Και ενώ φαίνεται να συνεχίζεις την σωστή στροφή, που παρατηρώ τον τελευταίο καιρό, στο τέλος πάλι το πασοκίζεις με μισόλογα και άτοπα διλλήματα.
Εμείς νομοθετούμε Γιώργο? Ή ΑΥΤΟΙ. Μα τι χρειάζεται πλέον για να παραδεχτείς απόλυτα την ευθύνη τους?

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
Γιατι λες να φοβαμαι κανεναν!!! Έλα ντε!!!!
Οχι ηθικο ΔΕν ηταν, οπως ηθικο ΔΕΝ ηταν τα θαμενα φαρμακα...αλλα το εκαναν καποιοι!!! Οπως ηθικο δεν ειναι να περνω επιδομα ''προθερμανσης κινητηρα'' οταν δεν προθερμαινω κανενα κινητρα αλλα το επαιρναν και το παιρνουν ολοι.......... κ.λ.π.!!!

Οπως δεν ηταν βλακες αυτοι που εθαβαν φαρμακα τηρωντας τον νομο που τους εδινε τοι δικαιωμα εκτελεσης υπερογκων συνταγογραφησεων, οπως δεν ειναι βλακες οι ''προθερμαντες κινητρων'' που νομιμως το επαιρναν ετσι δεν ηταν βλακας και ο Παγκαλος που νομιμως διορισε την κορη του!!! Δεν τα είχαν νομοθετήσει αυτοί kardia mou. Αυτοί ήταν οι ‘χρήστες’ του κακού συστήματος, που είχαν διαμορφώσει διαχρονικά οι πολιτικοί. ΑΥΤΟΙ ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΝ.
Απλο δεν ειανι???

Αν το επικροτω?οχι δεν το επικροτω!! αλλα δεν ξερω αν ΕΓΩ ημουν στην θεση του ''προθερμαντη'', αν ΕΣΥ ησουν στην θεση του παγαποντη φαρμακοποιου, αν ο ΑΛΛΟΣ ηταν στην θεση του παγκαλου....θα καναμε χρηση των νομων, που ηταν κομμενοι ακι ραμμενοι στα μετρα μας, και μας επετρεπαν να κανουμε ''ανηθικα '' Γιατί σε αγκύλες? Δεν είναι ανήθικα? πραγματα ¨η οχι?? με λιγα λογια θα βουταγαμε το δαχτυλο στο μελι ¨η οχι???
ΟΧΙ ΓΙΩΡΓΟ - ΟΧΙ.

Έχω υπάρξει σε θέσεις ευθύνης. Και ΔΕΝ έχω βάλει το δάχτυλο στο μέλι. Που θα μπορούσα να είχα βάλει την χούφτα μου.

Αν το είχα βάλει, τώρα θα ακουγόταν το όνομά μου στο C4i. Υπάρχει και ηθική και ευγένεια σε αυτόν τον κόσμο.

Η ηθική έχει να κάνει με πράξεις αποδεκτές από το ευρύ σύνολο της κοινωνίας, με πράξεις που δεν μειώνουν ούτε την προσωπικότητα αλλά ούτε και την περιουσία συνανθρώπων μας. Η ευγένεια, εκτός του αυταπόδεικτου της επίκτητης έννοιας δηλαδή των καλών τρόπων που αποκτούμε από την καθημερινότητά μας, εμπεριέχει και το ευ του γένους δηλαδή της οικογένειάς μας. Ποιος από όλους αυτούς είναι ευγενής, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Ξέρεις, άλλο να είσαι φτωχός και άλλο ‘πείνας’ στην ψυχή και στο σώμα. Διότι τότε γυαλίζει το μάτι σου και παίρνεις ότι υπάρχει επάνω στο τραπέζι. Από το τραπέζι, που σε φιλοξένησε, δε.

Μην μπερδεύεις τους κυρίους με τους αλήτες.
Reply With Quote