04-01-2011, 11:20
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
|
|
Απάντηση: Λάδια κινητήρα...
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από siraxanz
|
αυτο λεω κι εγω......... ελεος!!!!!!!! αντι να κατηγορεις καποιον γιαυτα που γραφει ανοιξε κανενα βιβλιο ¨η κανε μια αναζητηση στο νετ (πιο ευκολο) για να μαθεις!! Σου κανω την ζωη πιο ευκολη με την απαντηση μου στον ''ΤΕΟΣΣ'' παρακατω!!
Φιλε Θεοδωρα,
βλεπεις ακομα σε αποκαλω ''φιλο'' παρα τις υβρεις και τις ειρωνιες που συνεχιζεις να εκτοξευεις εναντιον μου χωρις μαλιστα στοιχειοθετηση τους!! Δεν πειραζει, οι αναγνωστες μας, μας διαβαζουν και κρινουν την ορθοτητα των γραφομενων μου/σου μεχρι και την παιδεια που διακρινει τον καθενα απο εμας τους δύο ξεχωριστα!!!!
Το συγκεκριμενο αρθρο απαντηση στον ''Κιμωνα'', αν και γνωστο σε εμενα ως προς το περιεχομενο του, και για λογους συντακτικης εκφρασης, ωστε να γινει κατανοητο, το ξεσηκωσα απο το βιβλιο χρήστη της ΤΟΥΟΤΑ Κορολλα!!!!!!
Αλλα μιας και δεν εχεις κορολλα και εισαι φαν των ευρωπαιων παρε ενα σαιτ (εσυ και ο απο πανω) το οποιο αφορα την εταιρεια Lancia και ολα τα οχηματα της και αναφερει ΚΑΙ ΑΥΤΟ.... τα οσα εγω ο ''υπερμηχανολογος'' εγραψα πιο πανω σε απαντηση στον ''Κιμωνα''!! Μετα πηγαινε και ρωτα κανεναν γνωστη ''υπερχημικο'' να σου πει αν αυτα που γραφει η Lancia ειναι αληθεια η ψεματα!!! Αντε μπραβο!!!!!!
Lancia Lybra / Λιπαντικά, α΄ μέρος - Λάδια
τριτη παραγραφο ''
Τι συμβαίνει στο λιπαντικό και πρέπει να αλλάζω τα λάδια νωρίτερα όταν κυκλοφορώ σε πόλη;''
Σημ. Ελπιζω να μην μας πεις οτι τα GS εξαιρουνται.....
Τελος και επιτελους(το εχω ξαναβαλει), διαβασε αυτο Oils Well That Ends Well, Part 1 - Sport Rider Magazine
οπου τα γραφει και τα λεει ολα!!! Αν δεν σε βοηθανε τα αγγλικα σου παρε εναν υπερμηχανολογο/υπερχημικο με μαστερ στο εξωτερικο που σιγουρα ξερει αγγλικα να σε βοηθησει!! Αν αυτο ειναι ανεφικτο χρησιμοποιησε το google translate, asystran κ.λ.π. βοηθηματα!!!
Αλλα μεχρι να γινει αυτο σταματα να με ειρωνευεσαι και να με βριζεις (βλεπε ''ΑΣΧΕΤΟΣ'' σε άλλα ποστ σου) χωρις στοιχειοθετηση!! Δεν αρκει το να γραφεις μ@λ@κιες πρέπει να τις αποδυκνυεις κιολας!!!!
|