04-01-2011, 20:53
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
|
|
Απάντηση: Λάδια κινητήρα...
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac
σε ολα συμφωνω,εκτος απο αυτο......αλοιμονο,αν η υπαρξη καποιου στην παρεα μας,κρινεται απο μια σχεση(εννοω την δικη σου και του θοδωρη)..
οι υπολοιποι δεν μετραμε;;;;
|
Αυτοι οι υπολοιποι μετρατε και παραμετρατε αλλα, οσο υπαρχουν διαπληκτισμοι με υβριστικο περιεχομενο, με αμφισβητησεις ανευ αποδειξεων, με ειρωνιες κ.λ.π. και δεν βγαινει ΕΝΑΣ να πει τα πρέποντα και αναλογουντα το ''μετρημα'' των ''υπολοιπων'' χανεται!! δυστυχως!!!
Πασχιζω δυο χρονια τωρα με παραθεσεις, με αποδειξεις, με γνωσεις, με ποστ στα αξιοσημειωτα, καταναλωνω χρονο και απο την εργασια μου οταν δουλευα και τωρα που καθομαι που καλλιστα θα μπορουσα να παω καμια βολτα, και βγαινουν οι ''τεοσσ'' να μου την πουν.... ετσι!! Χωρις αποδειξεις χωρις τιποτα......μονον με λασπη!!!! Το αποκορυφωμα ειναι που ειπε οτι αυτο το κυκλωμα ειναι απο 1150/1100!! Δηλαδη εγω ειμουν βλακας και ασχετος που πηρα το βιβλιο του 1200 το εβγαλα φωτοτυπιες, το σκαναρισα σε υψηλης ευκρινειας μηχανημα και μετα το μετετρεψα σε pdf!!!!! Kaι τωρα δεν ξερω τι ποσταρω? Ποιος κανει τετοια πραγματα Κωστα μου????? Γιατι ο ΤΕΟΣΣ δεν μας ποσταρει το ''πραγματικο'' κυκλωμα της GS παρα ριχνει την λασπη του??εεεεε??? Που ειναι οι ''υπολοιποι'' να πουν μια κουβεντα????
Δεν εχω καμια αντιρρηση να πει ο καθεις την γνωμη του, την αποψη του!! Ειδες εσυ κανεναν να αμφισβητει τα περι υδρατμων που ανεφερα? κανεις!! μονον ενας και χωρις αποδειξεις, μονο με ειρωνιες!! Ξερεις τι κοπο εχει να ψαξεις να βρεις αυτα που ξερεις κι εχεις σε βιβλια στο νετ? ξερεις πως αισθανομαι οταν μετα απο τοσο κοπο ερχεται καποιος λασπολογωντας με να προσπαθει να με αμφισβητησει ΧΩΡΙς ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΘΕΣΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ αυτων που λεει?
Που ειναι τοτε οι ''υπόλοιποι'' να τον ρωτησουν ''ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕς ΦΙΛΕ ΜΟΥ?''
Αντιπαραθεσεις εχω και με αλλους (βλεπε gemara, ortho, ντινοπουλο κ.α.) αλλα ΟΛΟΙ τους με ωραιο και πολλες φορες εντονο τροπο, ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟ ¨η ΕΙΡΩΝΙΚΟ ¨η ΧΛΕΥΑΣΤΙΚΟ μου λενε την αποψη τους, βαζουνε τις παραθεσεις τους (π.χ. ο gemara σε αυτο το νημα) και τελειωνει εκει το θεμα!!!
Αλλα οχι ρε Κωστα αυτο που γινεται με τον ''τεοσσ'' και με καποιον αλλον που εξαφανιστηκε εδω και λιγο καιρο!! εεεεε ΟΧΙ!!
Last edited by GeorgeP; 04-01-2011 at 20:59.
|