View Single Post
Παλιό 04-01-2011, 23:27
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Προεπιλογή Απάντηση: Λάδια κινητήρα...

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Arkas Εμφάνιση μηνυμάτων
Γιώργο μου, τα έχουμε συζητήσει πολλές φορές από κοντά.
Μου έχεις εκφράσει τους προβληματισμούς και τα παράπονά σου και σου έχω απαντήσει πως κάθε άνθρωπος λειτουργεί διαφορετικά,
έχει διαφορετικό τρόπο αντιμετωπίσεως των καταστάσεων,
απαντά με διαφορετικό τρόπο όταν προκαλείται ή θεωρεί πως προκαλείται.
Ακόμα, η ύβρις, η ειρωνεία και ο χλευασμός,
είναι πολύ δυσδιάκριτες έννοιες
που εύκολα μπορεί να θεωρήσει κάποιος ότι εκτοξεύονται εναντίον του,
την στιγμή κατά την οποία ο "αντίδικος" είχε την απλή πρόθεση να κάνει πιο καυστικό τον λόγο του.

Στο ζουμί τώρα!
Από τα γραφόμενά σας, διακρίνεται μια καλώς εννοούμενη κόντρα,
που βασίζεται σε μηχανολογικές αντιπαραθέσεις,
διανθισμένη από λεκτικά "κομπλιμέντα" και αμοιβαία εκτοξευόμενα βέλη, που σκοπό έχουν να "πικάρει" ο ένας τον άλλον.
Δεν βλέπω κάποια πρόθεση να θίξει ο Θόδωρος τον Γιώργο
ή το ανάποδο,
αλλά διαπιστώνω ότι και του ενός ανεβαίνει η (συμ)πίεση στο 200 και ο άλλος θεωρεί ότι λασπολογείται.
Θεωρώ και τις δύο αντιδράσεις υπερβολικές.
Σκοπός αυτής της παρέας, γιατί μιά παρέα είμαστε,
είναι να είμαστε ενωμένοι, μακριά από προσωπικές ύβρεις και αντιπαραθέσεις, μια γροθιά απέναντι στις δυσκολίες των καιρών
και συνοδοιπόροι σε ταξίδια και όμορφες διαδρομές.
Ας κατέβουν λοιπόν εκατέρωθεν οι τόνοι,
ας προσπαθούμε να μην "κοντράρουμε" στο σημείο που ενοχλούμε τον συνομιλητή μας,
ας μην θεωρούμε πως κατέχουμε το "όλον της αληθείας"
και τέλος, μακάρι όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στη ζωή μας,
να είναι τέτοιου είδους και μόνον!

Πάντα φιλικά
και με πολύ αγάπη...
OK Δημητρη μου,

καταλαβαινω οτι προσπαθεις να κατευνασεις τα πνευματα και οτι δεν θελεις να παρεις το μερος κανενος!! Κατανοητον......για σενα, ΟΧΙ για εμενα!!

Αν θεωρεις πως''κάθε άνθρωπος λειτουργεί διαφορετικά,
έχει διαφορετικό τρόπο αντιμετωπίσεως των καταστάσεων,

απαντά με διαφορετικό τρόπο όταν προκαλείται ή θεωρεί πως προκαλείται'' αφηνοντας ελευθερη την οποια εκφραση του θεωρητικα προκαλουμενου αλλα και του προκαλωντα, τοτε ακυρωνεις τους ορους ευγενεια και σεβασμο που θα πρέπει να διατρεχουν τον προκαλοντα αλλα και τον προκαλουμενο!!!

Αν βλέπεις ''καλως ενοουμενες κοντρες'', και ''καμια προθεση να θιξει ο Θοδωρος τον Γιωργο'' σημαινει οτι ολη μου η προσπαθειανα ψαξω, να γραψω, να μεταφερω γνωσεις τις οποιες στοιχειοθετω με παραθεσεις.... ακυρωνονται!! Την ωρα μαλιστα που ο άλλος με αντικρουει χωρις αποδειξεις αλλα με''ύβρεις, ειρωνείες και χλευασμούς, τα οποια είναι πολύ δυσδιάκριτες έννοιες που εύκολα μπορεί να θεωρήσει κάποιος ότι εκτοξεύονται εναντίον του'', τοτε δεν εχω καμια θεση στο να γραφω στο φορουμ, διοτι για εμενα ειναι απλα πολυ διακριτες εννοιες!!!

Ο gemara μου απαντησε με το ''σαπουνι'', με ειδες να θιχτηκα? οχι!! Ο Ντινοπουλος μου εχει σειρει τοσα, με ειδες να θιχτηκα? οχι!!
Ο ortho το ιδιο! γιατι? διοτι ο μεν πρωτος το εκανε με περισση ευγενεια και σεβασμο, ο δευτερος με τις δοσεις χιουμορ που τον διακατεχουν στην ζωη του(!!!!!) και ο τριτος με ηρεμο τροπο και χωρις χαρακτηρισμους και ''δυσδιακριτα'' υβρεολογια! Πραγμα που μεταφραζεται σε παιδεια και σεβασμο προς τον συνομιλητη του, κι ας ημουν και αποτομος καποιες φορες μαζι του!!! Ετσι αυτος ο τελευταιος κερδισε τον σεβασμο μου, τον αμεριστο σεβασμο μου!

Οταν αλλαξει αυτη η νοοτροπια του επιτρέπεται να''λεω οτι θελω και οπως το θελω''ανεξαρτητα αν προσβαλλεται καποιος κι οσο δυσδιακριτο, ηθελημενα ¨η οχι, και να ειναι αυτο, τοτε θα τα ξαναπουμε ενδοφουρμικα!

Μεχρις τοτε με ΠΜ, τηλεφωνα και σε κατ' ίδιαν οικογενειακες συναντησεις που ελπιζω να μην σταματησουν, θα τα λεμε!!
Reply With Quote