Παρακολούθησα το θρέντ του γιαγιά, παρακολουθώ και τούτο 'δω και ομολογώ δεν κατάλαβα γιατί τόσος ντόρος. Που θα υπάρξουν και πως, ευθύνες όταν ο γιαγιά θέλει να κάνει αυτό που όλοι μας κάνουμε καθημερινά. Κι εγώ όταν πέρασα το 1ο σχολείο και γύρισα Πάτρα, μαζεύτηκαν τα φιλαράκια μου και τους έδειξα (όσο και όπως μπορούσα) αυτά που έμαθα. Μάλιστα την επόμενη μέρα βγήκαμε και στους δρόμους και τους έδειξα στην πράξη αυτά που έμαθα. Όλοι ήταν ενήλικοι. Ποιός μπορούσε να με κατηγορήσει αν κάποιος έτρωγε σαβούρδα????
Σας παρακαλώ ας είμαστε σοβαροί. Τα φόρουμ είναι ψηφιακός κόσμος - παρέες. Τα όσα γράφονται δεν σημαίνει ότι είναι και απολύτως σωστά. Για παράδειγμα κολλάει το παιδί μου ψείρες από το σχολείο και μπαίνω σε κάποιο φόρουμ για να ενημερωθώ. Κάποιος λέει ότι για να ψοφήσουν οι ψείρες πρέπει να βάλουμε μια σακούλα στο κεφάλι του παιδιού και να την σφραγίσουμε ερμητικά. Με την μέθοδο αυτή ψοφάνε οι ψείρες αλλά πεθαίνει και το παιδί από ασφυξία. Φταίει ο λαλάκας που το έγραψε, ο admin ή εγώ ο λαλάκας που το έκανα πράξη????
Φιλτράρουμε λοιπόν αυτά που γράφονται και πράττουμε αναλόγως, είναι η γνώμη μου.