View Single Post
Παλιό 05-01-2011, 10:41
CPretenteriS Ο/Η CPretenteriS βρίσκεται εκτός σύνδεσης

Ημερομηνία εγγραφής: May 2010
Περιοχή: Spata
Μoto: BMW R1200GS (mod. 2010)
Προεπιλογή Απάντηση: οτι και να κανω ειναι στραβο........

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από vpentza Εμφάνιση μηνυμάτων
όταν υπάρχουν ξεκάθαρες θέσεις, δεν υφίστανται παρεξηγήσεις. Για να δημιουργείται συχνά-πυκνά θέμα, για εμένα σημαίνει ότι κάτι δεν είναι ξεκάθαρο στους πολλούς.
Στα πλαίσια μιας κουβέντας τετ α τετ θα ακουστεί και αυτό. Ας πούμε ότι εγώ γνωρίζω έναν admin χρόνια και έχω την άνεση να το κουβεντιάσω κατ ιδίαν μαζί του και να ανταλλάξουμε απόψεις, ποτέ δημόσια. Το κάνω γιατί τον γνωρίζω και μόνον, δεν θα αμφισβητίσει αυτός (ούτε και εγώ) τις καλές μας προθέσεις. Οποιοδήποτε άλλο δημόσιο σχόλιο πρέπει αυστηρά να περιλαμβάνει την επισήμανση ότι αποτελεί "πρόταση", "προτροπή" προς τη διοίκηση και όχι απαίτηση, όχι κατηγορία για ανεπάρκεια στη διαχείρηση.
Αν το κάθε μέλος που δεν έχει προσωπική σχέση με τους admins αναρτήσει το σχόλιο που περιγράφεις , το θεωρώ προσβλητικό, σημαίνει ότι δεν καταλαβαίνει που βρίσκεται, δεν στροφάρει το μυαλό του και θα απομονωθεί χωρίς καλά καλά να το καταλάβει.
Επίσης, θεωρώ ότι οι μονολεκτικές απαντήσεις και οι φατσούλες, αδυνατούν να εξηγήσουν πολλές φορές ό,τι θέλω να εκφράσω. Αν κουράζουν οι 5-10 γραμμές...λυπάμαι δεν μπορώ να γράφω λιγότερα
Συνεχίζεις να μη μου απαντάς ευθέως... αλλά δε θα επιμείνω... Σαφώς και καλώς γράφεις 5 και 15 και 45 γραμμές...αλλά θα μπορούσες να μου απαντήσεις αν θα γίνει αυτό που αναφέρω... Δεν είχα βάλει καμία φατσούλα στο ερώτημά μου, όπως θα είδες...
Reply With Quote