05-01-2011, 12:24
|
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: May 2010
Περιοχή: Spata
Μoto: BMW R1200GS (mod. 2010)
|
|
Απάντηση: οτι και να κανω ειναι στραβο........
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από vpentza
δεν έχω να κρύψω κάτι, ούτε φοβάμαι την αντιπαράθεση, πολύ περισσότερο όταν θεωρώ ότι έχω δίκιο.
"Στα πλαίσια μιας κουβέντας τετ α τετ θα ακουστεί και αυτό " είπα παραπάνω...
εάν δεν έγινα αντιληπτός, να το ξαναπώ.... κάποιοι σίγουρα θα πετάξουν τη κοτσάνα αλλά το περιορισμένο εύρος αντίληψής τους θα τους απομονώσει σύντομα...ίσως πρέπει κάποιος ξεκάθαρα να τους πει μέχρι που φτάνουν τα δικαιώματά τους...
όσοι πετάξουν κατ' ιδίαν τη κοτσάνα....δεν νομίζω ότι υπάρχει θέμα...
και για τις ...φατσούλες....άλλη φορά και από κοντα η κουβέντα
|
Η απάντηση λοιπόν... είναι ΝΑΙ !! Όταν γίνει η στραβή... στους Admin θα ζητηθούν - κακώς - οι ευθύνες... μη γελιόμαστε Βασίλη μου... Όλα τα άλλα είναι "μ'αλλα λόγια να αγαπιόμαστε"... Είναι ελάχιστοι αυτοί που θα γυρίσουν να πάρουν την ευθύνη πάνω τους... Και ακόμα και να το κάνουν αυτοί οι ίδιοι που προκάλεσαν τη στραβή... σίγουρα θα υπάρξουν άάάλλοι... τρίτοι που θα πάνε να ζητήσουν ευθύνες και να κάνουν "σχόλια" στους Admin...... Δε φαντάζομαι να σου φαίνονται κινέζικα αυτά που λέω... Ελληνικά μιλάω...
Όσο για τις φατσούλες... δε νομίζω ότι υπάρχει καμιά κουβέντα να κάνουμε... αλλά αν θέλεις... ευχαρίστως... όταν σε δούμε κάποια στιγμή σε καφέ/εκδρομή του forum... 
Last edited by CPretenteriS; 05-01-2011 at 12:36.
|