View Single Post
Παλιό 05-01-2011, 13:33
Kimwnas Ο/Η Kimwnas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2009
Περιοχή: Athina
Προεπιλογή Απάντηση: Λάδια κινητήρα...

Παιδιά κατ' αρχήν να σας (ξανά)ευχαριστήσω για τις απαντήσεις σας και το ενδιαφέρον σας!

Αλλά πραγματικά στεναχοριέμαι να είμαι (έστω και έμμεση) αφορμή για αντιπαραθέσεις και διαξιφισμούς. Είμουν και είμαι μέλλος σε διάφορα φόρα και το συγκεκριμένο πραγματικά με έχει κερδίσει γιατί έχει μια άλλη ποιότητα και παρεϊστικο πνεύμα, συν ότι έχω μάθει πολλά για την μηχανή μου και τις μηχανές γενικά...

@GeorgeP, Γιώργο έχεις δώσει δείγματα γραφής στα πόστ σου όσο καιρό είμαι εδώ τα οποία είναι πραγματικά εξαιρετικά και ομολογώ ότι έχω μάθει και υποψιαστεί πάρα πολλά σε μηχανολογικά θέματα. Όπως είπες πολύ σωστά το θρέντ ξεκίνησε με κάποιες ιδέες που αναφέρονταν σε "μένα" και εκεί έπρεπε να μείνει. Και ο καθένας που τον ενδιαφέρει και το διαβάζει ας βγάλει τα δικά του συμπεράσματα. Πράγμα το οποίο έκανα κι εγώ. Διάβασα τις απόψεις όλων σας, και απλά έβγαλα τα δικά μου συμπεράσματα, αυτός εξ' άλλου είναι και ο λόγος του φόρουμ... Ανταλλαγή απόψεων και ιδεών. Αν κάποιος δεν συμφωνεί με κάποιον άλλο και θέλει να το εκφράσει πιστεύω θα πρέπει να γίνεται μέσα στα πλαίσια της φιλικότητας και παρεϊστικου πνεύματος του φόρουμ.

Αμάν μ' αυτά τα μπόξερ επιτέλους! Ακόμα και στο φόρουμ μας "βγάζουν το λάδι"!

Last edited by Kimwnas; 05-01-2011 at 13:37.
Reply With Quote