View Single Post
Παλιό 05-01-2011, 14:48
vpentza Ο/Η vpentza βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2009
Περιοχή: Καλλιθεα/Αθηνα
Μoto: R1200 GS SE
Προεπιλογή Απάντηση: Λάδια κινητήρα...

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ntinopoulos Εμφάνιση μηνυμάτων
κοιτα να δεις vpentza, εγω μιλαω παντα ξεκαθαρα,εστω ακραια ορισμενες φορες!
εσυ με τη γκρινια σου και τις ανουσιες μπουρδες σου προσβαλλεις την αισθητικη μου!
το forum δεν ειναι για να βγαζεις τα κομπλεξ σου και τα απωθημενα σου!
γι αυτο φαε τις μπουγατσουλες σου,πηγαινε τις εκδρομουλες σου και μην μπαινεις στο forum μονο για να την πεις σε administrators και moderators ειτε γιατι δεν επεμβαινουν ειτε γιατι επεμβαινουν σε διαφορα θεματα...
εχεις καταντησει γραφικος...
και προσεξε καλα γιατι στα παρτυ τους παρεισακτους τους πετανε εξω...
άκουσε να δεις ομορφόπαιδο,
όποιος ενοχλείται αντιδρά και εγώ βλέπω ότι εσύ το senior member είσαι αυτός που αντιδρά. Κανείς administrator ή moderator δεν ενοχλείται, σε όποια τέτοια περίπτωση έχω ανοικτή επικοινωνία και συνεννοούμαι...
Κόμπλεξ προφανώς έχεις εσύ που πετάγεσαι από το πουθενά ανάμεσα σε ανταλλαγή απόψεων άλλων και τους πηδάς τη κουβέντα...παραδείγματα ??? δεκάδες...
το αν θα φάω μπουγάτσα ή θα πηγαίνω εκδρομές είναι δική μου υπόθεση και των φίλων μου και απορώ γιατί αναφέρεσαι σε αυτό, μάλλον κάποιο λόγο θα έχεις και δεν θα σου πω την εκτίμησή μου διότι θα σε εκθέσω...
οι απειλές του τύπου "και προσεξε καλα..." δεν ξέρω ποιός σου δίνει το δικαίωμα να τις ξεστομίζεις, να τις κρατήσεις όμως για τα γερόντια που έρχονται και σου αφήνουν το βιβλιάριό τους στο φαρμακείο. Αυτά δεν αντιδρούν λόγω ηλικίας εγώ όμως ακόμα μπορώ....
Reply With Quote