View Single Post
Παλιό 05-01-2011, 21:47
ortho Ο/Η ortho βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ, ΚΑΡΕΑΣ
Μoto: F 650 GS 2001, tweety!
Προεπιλογή Απάντηση: Αστυνομικός της ΔΙΑΣ παρέσυρε και σκότωσε 7χρονη

Εχει κανείς απο εσάς χτυπήσει πεζό και συγκεκριμένα παιδάκι;
Πριν 20 χρόνια, βράδυ, σε σχετικά σκοτεινό δρόμο, πετάχτηκε μιά κοπέλα στα 20 μέτρα από το αυτοκίνητό μου από παρκαρισμένα αυτοκίνητα. Ακριβώς από πίσω της πετάχτηκε ένα πιτσιρίκι. Φρέναρα κι όταν το αυτοκίνητο σταμάτησε δεν έβλεπα το παιδί. Μου κόπηκε το αίμα! Κατέβηκα και βλέπω το παιδί να κάθεται στον ποπό του σύριζα στον προφυλαχτήρα, προφανώς ίσα που το ακούμπησα, για καλή τύχη του παιδιού και δική μου.

Ευχομαι κανείς μας να μη χάσει παιδί επειδή χτυπήθηκε από μηχανή ή αυτοκίνητο. Δε θέλουμε να ξέρουμε πως θα αντιδράσουμε, ούτε θέλουμε να νιώσουμε τον πόνο και την απώλεια.

Ανεξάρτητα από το γεγονός ότι η περιοχή είναι ιδιαίτερη, και μόνο το γεγονός ότι ο δράστης είναι αστυνομικός ξυπνάει αντανακλαστικά. Φταίει δε φταίει, φταίει.

Τα νεύρα όλων μας είναι τεντωμένα, το παραμικρό μπορεί να προκαλέσει παρόμοιες αντιδράσεις.

Πάντως προσωπικά αν κάποιος πειράξει το παιδί μου θα τον εκτελέσω, φταίει δε φταίει!

Για να το δούμε κι αλλιώς, το κείμενο λέει ότι το φορτηγό έκανε απότομα ελιγμό προς τα δεξιά. Πόσο μ@λάκας πρέπει να ειναι ο αναβάτης για να κάνει ελιγμό αριστερά; Κατά τη γνώμη μου δε σκέφτηκε τίποτε, απλά το είδε σαν ευκαιρία να προσπεράσει....κι έγινε το κακό. Κατά τη γνώμη μου φταίει και πρέπει να δικαστεί για φόνο με ενδεχόμενο δόλο, αν τα λέω σωστά. Αν μη τι άλλο το παληκάρι είναι επικίνδυνο! Κι είναι άσχετο ότι είναι αστυνομικός
Reply With Quote