
06-01-2011, 00:19
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2009
Περιοχή: thessaloniki
Μoto: R1200GS '04
|
|
Απάντηση: ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από paschalis
Μια αξιεπαινη πρωτοβουλια απο το Africa Τwin club Β.Ελλαδος!
Η λέσχη μας ως ενεργό μέλος της ΜΟΤ.Ο.Ε., λαμβάνοντας μέρος στα σεμινάρια δράσης «βελτίωση της οδικής ασφάλειας του μοτοσυκλετιστή » έχει πιστοποιήσει μέλος της σε ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ Β’ και προτιθέμεθα να ξεκινήσουμε δωρεαν σεμινάρια ασφαλους οδήγησης .
Τα σεμινάρια θα απαρτίζονται από ΘΕΩΡΙΑ- ΣΥΖΗΤΗΣΗ (στο χώρο της λέσχης μας) και ΠΡΑΚΤΙΚΗ (οδήγηση στο δρόμο).
Για το πότε και πως θα ξεκινήσει το πρόγραμμα θα ενημερωθείτε εγκαίρως.
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα ''ασφαλής οδήγηση'' μπορείτε να δείτε στη διεύθυνση: www.motothesis-motoe.org
|
Συμφωνα με το πρωτοκολλο των Αγγλων εκπαιδευτων στο πρακτικο κομματι ο πιστοποιημενος Παρατηρητης πρεπει να κινηθει στο δρομο με εναν εκπαιδευομενο τη καθε φορα και μετα να μπορεσει να εξηγησει σε αυτον τα λαθη και τις παραλειψεις του δινοντας του να καταλαβει και τον τροπο που θα κανει τις οποιες διορθωσεις.
Πρεπει να τηρηθουν απαρεκκλιτα οι οδηγιες τους γι'άυτο πρεπει να προγραμματισουμε ημερομηνιες για ολους τους ενδιαφερομενους.
Μεινετε συντονισμενοι..
|