View Single Post
Παλιό 06-01-2011, 00:36
ortho Ο/Η ortho βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ, ΚΑΡΕΑΣ
Μoto: F 650 GS 2001, tweety!
Προεπιλογή Απάντηση: Αστυνομικός της ΔΙΑΣ παρέσυρε και σκότωσε 7χρονη

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από nek21 Εμφάνιση μηνυμάτων
το οτι βγαζεις κομπλεξ για το συγκεκριμενο κλαδο επαγγελματος το καταλαβα αμεσως.Κόμπλεξ; σπίρτο είσαι φίλε μου που το κατάλαβες αμέσως. Αν και τα κόμπλεξ συνήθως τα έχουν κάποιοι ένστολοι. αυτα ομως που θελω να σε ρωτησω ειναι τα εξης. εσυ σαν γονιος θα αφηνες μονο του το 7χρονο αγγελουδι σου να κυκλοφορει στη λεωφορο καρεα?όχι, δε θα το άφηνα επισης πως βγαζεις τετοια συμπερασματα για ενα συμβαν στο οποιο δεν ησουν μπροστα και για ενα ατομο το οποιο μαλλον δε γνωριζεις? σχολίασα την αντίδραση του φίλε μου. το φορτηγό κάνει ελιγμό προς τα δεξιά διότι προφανώς υπάρχει εμπόδιο που αυτός δε βλέπει κι αυτός κάνει προσπέραση, το βρίσκεις έξυπνο ή μ@λακία; ο αστυνομικός είναι 22 χρονών και κινούταν με το υπηρεσιακό μηχανάκι, εσένα δε σου λέει τίποτα; κι αν δεν κατάλαβες σχολίασα τον συγκεκριμένο αναβάτη, όχι όλους τους αστυνομικούς. Και σίγουρα οι τις ομάδας ΔΙΑΣ στην πλειοψηφία τους είναι πιτσιρίκια κι άπειροι αναβάτες. φιλε μου το παραπανω ατυχημα ευχομαι να μη συμβει σε κανεναν γιατι ολοι μας βρισκομαστε στο δρομο και ακουμε και βλεπουμε τι συμβαινει.αυτό το εύχομαι κι εγώ.

περισσότερα αύριο, τώρα πάω για νάνι!
Reply With Quote