Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από vpentza
άκουσε να δεις ομορφόπαιδο,
όποιος ενοχλείται αντιδρά και εγώ βλέπω ότι εσύ το senior member είσαι αυτός που αντιδρά. Κανείς administrator ή moderator δεν ενοχλείται, σε όποια τέτοια περίπτωση έχω ανοικτή επικοινωνία και συνεννοούμαι...
Κόμπλεξ προφανώς έχεις εσύ που πετάγεσαι από το πουθενά ανάμεσα σε ανταλλαγή απόψεων άλλων και τους πηδάς τη κουβέντα...παραδείγματα ??? δεκάδες...
το αν θα φάω μπουγάτσα ή θα πηγαίνω εκδρομές είναι δική μου υπόθεση και των φίλων μου και απορώ γιατί αναφέρεσαι σε αυτό, μάλλον κάποιο λόγο θα έχεις και δεν θα σου πω την εκτίμησή μου
διότι θα σε εκθέσω...
οι απειλές του τύπου "και προσεξε καλα..." δεν ξέρω ποιός σου δίνει το δικαίωμα να τις ξεστομίζεις, να τις κρατήσεις όμως για τα γερόντια που έρχονται και σου αφήνουν το βιβλιάριό τους στο φαρμακείο. Αυτά δεν αντιδρούν λόγω ηλικίας εγώ όμως ακόμα μπορώ....
|
Φίλε μου απαράδεκτο και πολύ προσβλητικό αυτό που έγραψες για το φαρμακείο.
Η αγάπη μας είναι η μοτό μας και εδώ εμπλουτίζουμε τις γνώσεις μας και κάνουμε καλαμπούρι.
Σχόλια μέχρι του τύπου ''είσαι άσχετος από μηχανολογία και υδρατμούς νομίζω ότι με καλή πίστη μπορούν να γίνουν ανεκτά.
Αλλά κανένας δεν 'εχει δικαίωμα να θίγει προσωπικά τον άλλον και ειδικότερα για θέματα άσχετα με το φόρουμ.
Ακόμη και τα γεροντάκια να αφήνουν βιβλιάριο, είναι θέμα που δεν σχετίζεται με το φόρουμ και δεν πρέπει καν να αναφερθεί.
Φοβάμαι ότι σε λίγο θα αρχίσουμε να λέμε για τις γυναίκες και τα παιδιά μας.