View Single Post
Παλιό 06-01-2011, 12:32
yannis Ο/Η yannis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: Κερατσίνι Far-west
Μoto: F 800 GS._ Αα, ξέχασα. BMW !!!!!
Προεπιλογή Απάντηση: Λάδια κινητήρα...

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Sakis Εμφάνιση μηνυμάτων
Ο συνονόματος thandim απάντησε απλά και εμπεριστατωμένα στο πρόβλημα του συμφορουμίτη
Οι υπόλοιποι που κονταροχτυπιέστε εδώ μέσα τι παριστάνετε δεν έχω καταλάβει....
....."και καλά ποιός την έχει μεγαλύτερη??".....
Αν μη τι άλλο θα έπρεπε να σέβεστε τα 3500 μέλη
τα οποία δεν έχουν καμμία διάθεση, σας διαβεβαιώ να
παρακολουθούν τέτοιου χαμηλού επιπέδου αντιπαραθέσεις
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από TEOSS Εμφάνιση μηνυμάτων
Σωστά Than Dim όσα έγραψες ,συγκέντρωσες και εμπλούτισες όσα είχαν γραφτεί από gemara κι εμένα …εκτός μιας λεπτομέρειας …του σχεδιαγράμματος! Το κύκλωμα είναι παρόμοιο (δεν είπα πουθενά κάτι διαφορετικό), και οι μικροδιαφορές δεν είναι ουσιώδεις για το θέμα που αναφερόμαστε ,απλά για την ακρίβεια και μόνο για να μην θεωρηθεί βάση για μελλοντική χρήση σε θέμα σχετικό με το κύκλωμα λίπανσης –ψύξης ανέφερα ότι δεν είναι από R 1200 .Οι διαφορές είναι αρκετές και οφθαλμοφανείς ,εκτός αυτών που έχω ήδη αναφέρει κοιτά και αυτόν :Το σχήμα στο κάλυμμα της πίπας πάνω στο καπάκι της κεφαλής ! Στο 1200 έχει σχήμα βέλους, στο σχεδιάγραμμα παραλληλόγραμμο όπως 1100 και μονομπουζο 1150 (το διμπουζο έχει διαφορετικό).

Αυτά όταν γράφονται από <<αξιωματούχο>> κατεβάζουν το επίπεδο πολύ περισσότερο από της όποιες αντιπαραθέσεις απλών μελών ...
Χωρίς να είναι πρόθεσή μου να "αυξήσω" την ένταση, θα συμφωνήσω με τον TEOSS.
Ως mod/admin μπορεί και πάμπολλες φορές έχει γίνει, να επικοινωνεί κατ΄ιδίαν και να βοηθάει στην εκτόνωση μιας διαφωνίας. Εκ των υστέρων σχόλια, μάλλον λάδι στην φωτιά ρίχνουν. Φυσικά επ' ουδενί δεν αμφισβητώ την καλή πρόθεση του Sakis (άποψη εκφράζω).
Επίσης, για να είμαι ειλικρινής, δεν καταλαβαίνω γιατί είναι κακό τα "spam"!!!! Αντίθετα δείχνουν μία ζωντανή κοινότητα, που όπως στην διά ζώσης εκφορά του λόγου συχνά πλατειάζουμε, έτσι συμβαίνει και στην "ιντερνετική" εκδοχή που είναι στην ουσία αναπλήρωση της πρώτης.
Όταν μάλιστα έχουν και δόσεις διακωμώδησης/αυτοσαρκασμού τότε σου φτιάχνουν και την διάθεση, που είναι νομίζω και το πρώτο ζητούμενο. Τα προβλήματα ξεκινούν όταν σώνει και καλά πρέπει να συμφωνήσεις με την άποψη/ιδέα κάποιου. Αν δε είναι εμπρηστική έστω και για μικρή μερίδα συνανθρώπων μας, πρέπει να αποφεύγεται. Άλλωστε ένα φόρουμ δεν είναι εγκυκλοπαίδεια, για να έχει αυστηρά ταξινομημένα θέματα. Για εξειδικευμένα θέματα έτσι κι αλλιώς θα απευθυνθούμε στους καθ' ύλην αρμόδιους επαγγελματίες. Ακόμα και για θρησκευτικά θέματα, πας στην εκκλησία και όχι στην αγία αθανασία του Αιγάλεω!!!!!
Τώρα, αν τσακωνόμαστε και που και που ανώδυνα, δεν χάθηκε κι ο κόσμος. Έχει την πλάκα του!!!!!

υγ. Ένα σχηματικό κύκλωμα υδραυλικό, ηλεκτρικό κλπ δεν είναι απαραίτητο να μοιάζει φωτογραφικά με το πραγματικό, αρκεί να αναπαριστά την λειτουργία του...
Reply With Quote