View Single Post
Παλιό 06-01-2011, 17:35
commander Ο/Η commander βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Apr 2010
Περιοχή: κηφισια
Μoto: GS 115Ο ADV DESIERTO 3
Προεπιλογή Απάντηση: Λάδια κινητήρα...

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από yannis Εμφάνιση μηνυμάτων
3000+ ?!?!?!?!!?!??!
Βλέπεις να γράφουν και οι 3000 ????
Μήπως από ενοχλητικές συμπεριφορές μερικών, ένα μεγάλο ποσοστό απέχει και προτιμά να παρακολουθεί από απόσταση ασφαλείας, για να μην πω ότι απομακρύνθηκε κιόλας!!!!! Και δεν εννοώ συμπεριφορές admin/mod αλλά μελών που θεωρούν πως ανήκουν στην περιούσιο ομάδα ανθρώπων που δέχτηκαν την επιφοίτηση του συμπαντικού πνεύματος και αποστολή τους στην γη είναι να κατακεραυνώνουν κάθε αρνητή της φασίζουσας συνήθως "ιδεολογίας" τους.
Προσωπικά δεν με ενοχλεί αν τσακωνόμαστε (Έλληνες δεν είμαστε στο κάτω-κάτω?!?!), ούτε κρατάω κακίες για κανέναν.
Όμως επαναλαμβάνω πως, διαφωνώ με τη δημόσια έκφραση απόψεων που δημιουργεί οξύνσεις. Επίσης δεν μου αρέσει (και σε πάρα πολλούς ακόμη, από ότι έδειξε η ιστορία του φόρουμ) να "καπελώνουν" μερικοί από μας τους υπόλοιπους. Φυσικά δεν αναφέρομαι σε μοτοσυκλετιστικά θέματα.
Ας πούμε στο συγκεκριμένο θέμα, δεν με ενοχλεί που έγινε κόντρα και κακώς κατά την γνώμη μου ανακάτεψαν admin/mod. Όσο για τις εκφράσεις... σιγά μην στάξει η ουρά του γαϊδάρου!!!!!!
Ναι αλλά δεν είναι αμαρτία αυτό που γίνεται , εγώ για παράδειγμα θέλω ανανεβάσω ένα πρόβλημα που μου παρουσίασε η μηχανή μου. Το σκέφτομαι και γιατί ? Γιατί δεν θέλω να βάλω σε τέτοιο μπελά οοολο το forum... σε προιγουμενο θέμα ένας συντοπίτης έπαθε ζημία στον άξονα και αφού εχουν αρχίσει τα ίδια γυρναει και λέει το παλικάρι {μακάρι να μην το ανέβαζα πότε } . Και τώρα σε προιγουμενο ποστ τα ίδια ανάφερε και ο kimwnas...... Δεν είναι άδικο λοιπών να να νιωθω και τύψης στο φινάλε ?????

Last edited by commander; 06-01-2011 at 17:36.
Reply With Quote