06-01-2011, 19:16
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: Εκάλη
Μoto: BMW R1200GS
|
|
Απάντηση: Λάδια κινητήρα...
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Jefe
Mάλλον χρειάζεται αυτοσυγκράτηση κ σεβασμός (προς τον συνφορουμίτη)από όλους μας, γιά να υπάρχει το επίπεδο που θέλουμε όλοι μας!
Μήπως όμως υπάρχουν κάποιοι που δεν θέλουν να υπάρχει επίπεδο, γιατί είτε δεν γνωρίζουν τι είναι επίπεδο ή είτε θέλουν να γκρεμίσουν συθέμελα αυτό που υπάρχει?
Όποιο από τα δύο παραπάνω συμβαίνει, τι πρέπει να κάνουμε οι υπόλοιποι??? Να συνεχίσουμε αταλάντευτα την ευγενική μας, και με καλή προαίρεση, πορεία.
Jefe
|
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από commander
Nα τους αγνοησεις ? δεν είναι σωστό .
Να τους την μπεις ? πάλι θα μπεις σε ένα σιφόνι χωρίς επιστροφή.
Να κλείδωσης το θέμα {όσοι μπορούνε }??? Θα σου χρεώσουνε ότι αχρέωτο ύπαρχει.
Ειλικρινά δεν μπορώ να δώσω απάντηση φιλέ Θανάση……
|
Να συνεχίσουμε αταλάντευτα την ευγενική μας, και με καλή προαίρεση, πορεία.
Πιστεύω ότι όταν τα πράγματα είναι έτσι, δηλαδή δεν δίνεις συνέχεια σε αγένειες και προκλητικά ποσταρίσματα, έμμεσα επιβάλεις / υποβάλεις ένα άλλο επίπεδο, που αναγκαστικά θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι. Παράδειγμα, μόλις πριν από μερικά ποσταρίσματα, πάλι ο Teoss ζωγράφισε και με είπε χυδαίο. Έ τι να κάνω εγώ τώρα?
Να του πω τα αντίστοιχα ή χειρότερα? Να του πω αν ξέρει τι σημαίνει η λέξη χυδαία και πώς την χρησιμοποιεί? Να του πω τίποτα άγριο? Τον αφήνω, με την ελπίδα να πάψει να ασχολείται μαζί μου. Και άμα αποφασίσει να συρθεί στο χυδαίο επίπεδό μου, τότε θα αρχίσω να τον καταλαβαίνω καλύτερα και να αναπτύξουμε και μια περαιτέρω επικοινωνία.
|