View Single Post
Παλιό 07-01-2011, 09:30
bill 800gs Ο/Η bill 800gs βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2010
Περιοχή: ΛΟΥΤΡΑΚΙ
Μoto: BMW F800GS - YAMAPA WR 250
Προεπιλογή Απάντηση: Ξεβοτάνισμα του φόρουμ....

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ThanDim Εμφάνιση μηνυμάτων
Μπήκα στην θέση ενός νέου μέλους που προσπαθεί να αντλήσει πληροφορίες για τεχνικά θέματα π.χ. και ένιωσα ....κάπως! Αφορμή το πρόσφατο θέμα "Λάδια κινητήρα...."! Πρόλαβα το θέμα στην 13η σελίδα και μέχρι να το διαβάσω όλο κουράστηκα αφάνταστα! Ζήτημα θα ήταν να άξιζαν οι 2-3 σελίδες.
Δυστυχώς το ίδιο συμβαίνει και σε πολλά παλιά posts. Με αυτό τον τρόπο χάνονται πολλές ενδιαφέρουσες πληροφορίες μέσα στον σωρό των spam.

Θα πρότεινα λοιπόν το εξής: Να διαχωρίζονταν τα ουσιώδη με τα άσχετα μηνύματα από ένα post. Έιτε να διαγράφονταν - αναμενόμενη μουρμούρα.... - είτε να υπήρχε ένας χώρος για διαξιφισμούς/διαμάχες/φαγωμαρα κτλ και να μεταφέρονται εκεί! Κάτι σαν σκουπιδοντενεκές που όποιος θα θέλει συνεχίζει τις παπαρολογίες εκεί, αφήνοντας καθαρό το ενδιαφέρον κομμάτι για όσους θα ήθελαν να παρακολουθήσουν μόνο αυτό!!

Δεν ξέρω πόσο εφικτό είναι αυτό αλλά το θεωρώ οτι θα λειτουργούσε σαν ...ξεβοτάνισμα στον κήπο μας!!
To ιδιο επαθα κιεγω και ας μην ειμαι νεο μελος:
Εχοντας αποφασισει να παω το Σ/Κ της προτωχρονιας στο Πηλιο, λεω ας ριξω μια ματια στην εκδρομη που πηγαν οι συμφορουμιτες στο ''βουνο των κενταυρων '' τον Νοεμβριο , ωστε να παρω καμια ιδεα για το που; πως;
Αρχισα να ψαχνω και να ψαχνω και ακρη δεν εβρισκα απο τα πολλα σμαμαρισματα, 600 ποστ!!! Βαρεθηκα και το παρατησα
Δεν λεω οτι δεν χρειαζονται και τα σπαμ, ή οτι δεν εχουν την πλακα τους και μαλιστα πολλες φορες ειναι απαραιτητα, αλλα σε τετοιο μεγαλο βαθμο δεν μπορει καποιος να περιηγηθει στο χρονικο της εκδρομης

Ισως, αν υπηρχε ενα ''σπαμοχωρι'' να βοηθουσε

ΥΓ. ειναι απλα η γνωμη μου
Reply With Quote