View Single Post
Παλιό 07-01-2011, 12:55
yannis Ο/Η yannis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: Κερατσίνι Far-west
Μoto: F 800 GS._ Αα, ξέχασα. BMW !!!!!
Προεπιλογή Απάντηση: οτι και να κανω ειναι στραβο........

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από paschalis Εμφάνιση μηνυμάτων
Γιαννη χρονια πολλα και καλη χρονια..

Επίσης!!!!

Το διαβαζω και δε βρισκω το λογο να νομιζεις οτι συνομιλεις με βλακες και γκα γκα.
Για μηχανακια γραφουμε εδω και μαλιστα ωραια μηχανακια που εχουμε ολοι ιδια. Οσο κι αν σε απογοητευουν οι συνομιλητες σου αστο το ρημαδι να πεσει κατω που λενε και παμε ολοι μαζι να γραψουμε χιλιομετρα και ταξιδιωτικα....

Συγνώμη, αλλά ενώ σχολίασα (χωρίς ένταση νομίζω) την ορθογραφία στα κείμενα του Γιώργου, αφ'ενός εκείνος αντέδρασε περίεργα (μπορώ αλλά δεν θέλω), που είναι δικαίωμά του αλλά και δικό μου να "αλληλοσχολιαστούμε" και αφ' ετέρου ξαφνικά προέκυψε το τάγμα ιπποτών να υπερασπιστή τον "αδύναμο". Μετά λοιπόν τα "περί αδυνάτου" του Λυσία, φτάσαμε εδώ... Τάχα μου, "δεν λέω για σένα αλλά για όσους ειρωνεύτηκαν το μορφωτικό επίπεδο του Γιώργου"... αλλά εγώ όσο κι αν έψαξα δεν βρήκα κανένα να ειρωνεύτηκε την "γιαγιά αρκούδα", οπότε... τι θέλει να πει ο ποιητής?!??!?!?!!?! Ε, τι να κάνουμε και εγώ δεν είμαι "Ακαδημαϊκός", μαουνιέρης χρόνια, όσο να' ναι είμαι αψίκορος!!!!!

Και για τους παλιοαξονες κι οτι αλλο μας κατεβει...
Παρεπιμπτοντως εχω κι εγω τρελλο κολλημα με την ορθογραφια αλλα εδω μεσα δε με πειραζει καθολου τιποτα παρα μονον οι καυγαδες..
Ο γιαγια αρκουδα εχει απολυτο δικιο οτι αδικηθηκε αλλα δεν μπορει να κανει τιποτα ειμαστε φιλοξενουμενοι και ο οικοδεσποτης αποφασιζει..
Κι αν εχει κανει ο Δημητρης λαθος ΔΕΝ τρεχει τιποτα,εχει κανει και χιλιαδες σωστα.
Παμε βολτα με τα gs σημερα ειναι γιορτη και εχει ηλιο!!!!!!!!!
Σε όλα τα υπόλοιπα συμφωνώ μαζί σου και εύχομαι όλοι να είχαν την ίδια διάθεση!!!
Reply With Quote