View Single Post
Παλιό 09-01-2011, 07:52
ckk Ο/Η ckk βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Oct 2009
Περιοχή: Εκάλη
Μoto: BMW R1200GS
Προεπιλογή Απάντηση: Ειρήνη πάμε για ένα ούζο?

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Capitain Εμφάνιση μηνυμάτων
ΕρμιόνηΥδραε? Α ρε ερασιτέχνες θαλασσινοί, σας ζηλεύω...Στην Ερμιόνη ερχόμουν με το Η&Β 2,
The "H&B 1 and 2" traditional sailing schooners cruise ships - Zeus Cruises / Greece
όταν είχε μποφόρια το Αιγαίο, για να πιάσουμε κι ένα λιμάνι ακόμα και να μην τραβηχτούμε μέχρι Ναύπλιο που ήταν πολλά τα μίλια...
Εγώ αν και καπετάνιος δε μπορώ να ταξιδέψω χειμώνα αν και κάνει ο κ@λος μου Νααα, να πάω καμμιά βολτίτσα να κάνω κανα μιλάκι από πάρτη μου...
Και κάνει κάτι μπουνάτσες τώρα ημερήσιες.. Αν θέλει ο χειμώνας κάνει κάτι λαδιές…
Ξεδίνω στο GS, τι να κάνω.... και γω στο GS, αλλά και στο GPS. Το ταξίδι είναι μικρόβιο, και δεν έχει βρεθεί το φάρμακο.... μην προσπαθήσετε να με κάνετε καλά. Αφήστε με να… σαπίζω στο κρεβάτι του πόνου. Όποιος ξέρει και καμιά επαγγελματία νοσοκόμα… Κάτσε ρε Ειρήνη, τί βαράς?
Καλά κουράγια και σε σένα ταξιδιάρη..
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από mario Εμφάνιση μηνυμάτων
καπετάνιεεεεεε που είσαι σε ζηλεύω μπράβο ρε Χρηστάρα
καπετάνιε μου, τα σέβη μου

[QUOTE=pirate;288786]....και έχω ξυπνήσει όλο χαρά να πιώ το καφεδάκι μου και να πάω την βολτίτσα μου με τα φιλαράκια (Νότια του νομού Ηρακλείου) να περάσετε τέλεια, γράφω την καλημέρα μου και βλέπω αυτό το πόστ, Χρηστάρα μπράβο για την βόλτα και +1200 μπράβο για τον ανθυποπλοίαρχο με το παιχνιδάκι που έχεις μαζί σου Από μικρός στα βάσανα, άμα τον αφήσεις ελεύθερο, τον βρίσκεις από καμπίνα μέχρι... προπέλλες..... [/ Άρρωστος να μείνω ο άνθρωπος… γιατρέ μου. QUOTE]

Πρωινούς σας κόβω, άντε καλημέρα.

Last edited by ckk; 09-01-2011 at 07:57.
Reply With Quote