1) Όπως φαντάζομαι , τα πολλά ταξί υπάρχουν γιατι είναι και η ζήτηση ανάλογη. Όπως και με άλλα μέσα μεταφοράς. Πολύ θα άρεσε στο περιβάλλον να μην πετάνε τόσα αεροπλανάκια στον ουρανό αλλά στα πλαίσια της κοινωνίας και της εποχής που ζούμε κάποια πράγματα είναι αυτονόητα και αναγκαία. Συγγνώμη αλλά πού ειδες λιγότερα ταξι ??? Δεν θα σου πώ για όλο τον πλανήτη γιατί δεν ξέρω, αλλα σε 2 ξένες πόλεις που τιχαίνει να έχω ζήσει , η αναλογία που βλέπεις στον δρόμο ειναι ίδια ! Ειδικά στο κέντρο της πόλης μόνο ταξί και λεωφορεία βλεπεις !
2) Όταν μιλάω για ελληνική λογική θα σου πώ ακριβώς τι εννοώ. Τόσος ντορος στην Ελλάδα για την κριση και την κρίση, οι μισθοι δεν φθάνουν, τα προιόντα ακριβενουν, οταν πάει να βοηθηθεί ένας κλάδος , αμέσως να πέσουν ολοι να τους φάνε... Βέβαια αν αναγγέλανε αύξηση στα δικά τους επαγγέλματα θα κάνανε τις πάπιες, αφου άλλοι πληρώνουν, οχι εμεις
3) Εδώ έχεις ενα δικιο, γραψε λάθος
4) Δέν είπα πως δεν έχω παρει ταξί ποτέ εδω και ούτε είναι μέσο πολυτελείας, τα ταξί κινούντε και δουλεύουν με τους ίδιους ρυθμούς όπω και στην Αθήνα για να μη πώ περισσότερο. Η αλήθεια ειναι πως τα υπόλοιπα μέσα μεταφοράς σε πάνε παντού ! Τσέκαρε όμως το αντίτιμο !!!!! Σύγκρινε το λίγο με το ελληνικό !!! Έχει καμία σχεση ? Ασ βάζανε στην Ελλάδα την απλή 1 διαδρομή του μετρό 5-6 ευρο, και έλα μετά πες μου ποσο "αχρηστο είναι το μετρό, πόσο αργο, αναξιόπιστο και ένα σωρο κουσούρια θα βρήσκαμε!
5) Αυτο λιγο ακυρο γιατι στην Αθήνα μεγάλωσα και έρχομαι πολύ συχνά..δεν εισαι υποχρεωμένος να το ξερεις οκ
6) Πόσα κοστιζει η κουρσα ρε παιδια απο κεντρο στο ελ.βενιζέλος? Βρε Παντελή για βοήθα να δούμε αναλογικά αν πέφτω κοντα.
7) Οκ, ναι είναι άτοπο όπως και πολλά αλλα γεγονότα. Έχω ακούσει πολλους να λενε για τους ταξιτζιδες. Να βγάζουν ό,τι άχτι και κόμπλεξ έχουν στους επαγγελματίες οδηγούς. Μιας που δεν μπορουν να μιλήσουν για γιατρούς - εκβιαστές που πέρνουν φακελάκια εκατομμυριων και μηχανικούς πολαιοδομιών που τρώνε τις μίζες οσαν στραγαλια...
8) Έχεις δίκιο σε αυτό, όμως εάν θές να μιλήσεις με πιθανότητες τοτε θα ήταν πιο δίκαιο να μιλήσεις με πιθανότητες και για τους ταξιτζιδες και να μην είσαι τόσο απόλυτος για όλους γιατι χάνεις το δίκιο σου!
Και για τέλος εφόσον μιλάς για οικουμενικές αλήθειες και κάνεις και προσωπική αναφορά σε μένα για το τί μου αξίζει και τί οχι θα σταματήσω να γράφω και να σου απαντάω γιατι... δεν σου αξίζει...