View Single Post
Παλιό 08-05-2009, 23:14
NLS Ο/Η NLS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2009
Περιοχή: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Μoto: BMW R1200GS (από τους βλάκες που την είχαν πάρει καινούρια)
Προεπιλογή Απάντηση: ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΑ ΤΑΞΙ!!!

1) η βλακεία αρχίζει από εμάς τους ίδιους, αυτό έχω να απαντήσω και ταιριάζει και με το #2... λεφτά δεν έχουμε το ταξάκι μας το θέλουμε όμως... μην μας πέσει ο κω... και πάρουμε κάνα λεωφορείο δεν κάνει

2) ποιος είπε ότι δεν φωνάζουν για άλλους κλάδους; δεν στα είπαν καλά... όμως αν ένας ΗΔΗ ευνοημένος κλάδος (όσο και αν προσπαθείς να με πείσεις για το αντίθετο), ευνοείται κι άλλο... ε να παν να γαργαληθούν

4) υπάρχουν κι άλλα παραδείγματα από αυτά που λες... και να κοιτάμε τα καλύτερα όχι τα χειρότερα... θες να σου πω με πόσα λεφτά πήρα το τρένο (όχι μετρό) στο Άμστερνταμ πριν ένα μήνα για να με πάει από το κέντρο στο αεροδρόμιο; (διαδρομή σχεδόν 20 λεπτά... και 20 λεπτά τρένο = πάνω από 40 με αυτοκίνητο) άσε μη σου πω... βασικά δεν θα σου πω γιατί δεν θυμάμαι ακριβώς... 2.80 ήταν; 3.60; κάπου εκεί

6) υπάρχει κούρσα 40 λεπτών και κούρσα 40 λεπτών

7) και ξαναλέω... ποιος είπε ότι δεν μιλάνε; και να σου πω και κάτι; ας αντιδράσουν και που αντιδράμε! τι θα κάνουν; απεργία; ΜΑΚΑΡΙ

8) ήδη μίλησα για ποσοστά και για τους ταξιτζίδες από το πρώτο μου ποστ... πιστεύω ότι η μεγάλη πλειοψηφία είναι όπως τους περιγράφω (ναι μειώνεται το ποσοστό όσο μπαίνουν περισσότερα νέα και διαβασμένα άτομα, αλλά είναι ακόμα η μεγάλη πλειοψηφία)

(9) έξυπνο το τελευταίο comment αν και δεν μου άρεσε η λεπτή του ειρωνεία αφού ήταν προς εμένα

feel free NOT to answer then
Reply With Quote