View Single Post
  #41  
Παλιό 10-01-2011, 22:48
pepax66 Ο/Η pepax66 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member
 
Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Νίκαια
Μoto: ΘΥΜΑ ΚΡΙΣΗΣ
Μηνύματα: 2,021
Προεπιλογή Απάντηση: Σβησιματακια! Γιατι?

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από tolis44 Εμφάνιση μηνυμάτων
Μετα απο την τελευταια επισκεψη στο εξουσιοδοτημενο... δεν βλεπω να λυθηκε το προβλημα...(μου ανεφερε πιθανο προβλημα τησ μοναδας του ΑΒS} Καπου ακουσα οτι κυκλοφορουν μπαταριες που μοιαζουν με φορτηγου!! και τις χρησιμοποιουν αρκετοι για να λυσουν παρομοια προβληματα....ΚΑΜΜΙΑ ΙΔΕΑ...ΚΑΝΕΙΣ?????????
Φίλε μου εάν έχεις πρόβλημα στην μονάδα και φορτηγό να πάρεις δεν κάνεις τίποτα. Η μπαταρία λέγεται odyssey και υπάρχει και ομαδική στο forum επικοινώνησε με τους mods από εδώ: http://www.gsforum.gr/%CE%9F%CE%BC%CE%B1%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CE%91%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AD%CF%82-94/%CE%9F%CE%BC%CE%B1%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC-%CE%BC%CF%80%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%81%CE%AF%CE%B1%CF%82-odyssey-5395/ .

Τα φρένα σου είναι ηλεκτρικά υποβοηθούμενα και ότι και να γίνει θα χαλάς ΠΟΛΥ ρευμα κάθε φορά που πατάς κάποια μανέτα οπότε ρυθμίζουμε την συμπεριφορά μας, αγοράζουμε γερή μπαταρία, αγοράζουμε φορτιστή - συντηρητή, αλλάζουμε υγρά φρένων (υποχρεωτικά κάθε 20.000χλμ) και κάνουμε τον σταυρό μας μη σκάσει η μονάδα (€2500)! Καλή τύχη.
Reply With Quote