View Single Post
Παλιό 10-01-2011, 22:57
ortho Ο/Η ortho βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ, ΚΑΡΕΑΣ
Μoto: F 650 GS 2001, tweety!
Προεπιλογή Απάντηση: Αναζητώ 650 GS ή scarver

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από pomolo Εμφάνιση μηνυμάτων
συγνώμη ρε παιδιά, αλλά όταν κάτι έχει καινούργιο με τα έξτρα του 6000 ευρώ (άντε 6290 τιμή μαρκέ), δεν μπορεί να πωλείται ηλικίας 3 ή 4 ή 5 ετών, με το ζόρι 1.000 ευρώ πιο κάτω της αρχικής. Γνώμη μου. Έχουν μεταπωλητική αξία η BMW, αλλά το θεωρώ εξωπραγματικό. Βέβαια, καθ' ενός ιδιοκτησία είναι και όσο θέλει την αξιολογεί. Εγώ δεν ψάχνω κάτι τέτοιο. Θεωρώ ότι τα οχήματα απαξιώνονται με το χρόνο.

Φίλε έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτό που λες, αλλά πραγματικό φθηνό θα βρεις μοντέλο του 02-03 και με πολλά χιλιόμετρα και πάλι παίζει το πράγμα.

Αποψη μου, χωρίς να έχω κάτι εναντίον του κινέζου είναι ότι τα πριν του 07 κρατάν τιμές διότι είναι κατασκευασμένα στη Γερμανία κι ο κινητήρας είναι Rotax κι οχι licence.
Κι επίσης ήρθε ή έρχεται το καινούριο G650GS οπότε θέλουν να ξεφορτωθούν το προηγούμενο μοντέλο.

Δεν προσπαθώ να σε πείσω για κάτι, απλά λέω τη γνώμη μου. ΑΝ το καλοσκεφτείς τα 1200 αυτή την περίοδο έχουν πέσει περισσότερο αναλογικά, μεγαλύτερα τέλη, υψηλότερη ασφάλεια, συνολικά υψηλότερο κόστος χρήσης, κάποιος θα πρέπει να θέλει πραγματικά πολλά κυβικά για να τα αγοράσει ακόμη κι αν πουλιούνται σε πολύ καλές τιμές.
Reply With Quote