12-01-2011, 00:37
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2010
Περιοχή: Ρίον
Μoto: BMW R850R
|
|
Απάντηση: Συνελήφθη ο Απόστολος Γκλέτσος!
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Hekima
Στα διόδια της Πελασγίας βρίσκεται από νωρίς το πρωί της Τρίτης ο δήμαρχος Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος, προκειμένου να ξηλώσει ξανά τις προστατευτικές μπάρες που επανατοποθετήθηκαν στα διόδια.
Δεν μπορεί ο φτωχός αγρότης που διανύει ακόμη και 10-20 φορές την ίδια απόσταση για να πάει στο λιοτρίβι του να πληρώνει κάθε φορά 2,60 ευρώ», τονίζει ο Απόστολος Γκλέτσος.
Μιλώντας στον ΒΗΜA 99,5, ο κ.Γκλέτσος δήλωσε σε έντονο ύφος: «Εκλέχθηκα για να υπερασπίζομαι τα δίκαια των δημοτών και των φτωχών ακόμα και με μπουλντόζες».
«Μας κοροϊδεύουν» σημειώνει ο κ. Γκλέτσος, επισημαίνοντας ότι αρμόδιοι υπηρεσιακοί παράγοντες επικαλούνται για τη διάνοιξη δρόμων την ανάγκη απαλλοτριώσεων αλλά και το υπέρογκο κόστος τους.
Η αντίδραση του κ.Γκλέτσου είχε ως αποτέλεσμα τον σχηματισμό δικογραφίας από την Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Λαμίας και την παραπομπή του στο Τριμελές Εφετείο.
|
εκτός από το Αιβαλί που πήγατε κάποιοι και είδατε την καταγωγή μου
το χωριό μου είναι η Στυλίδα. γεννέτηρα των Γκλέτσου, Τσαλίκη, και Βάνας (Syvaris)
Ε ΡΕ ΔΟΞΕΣ
ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
έχω και κάποια χωραφάκια εκεί, δεν είναι σωστό να πληρώνω διόδιο για να πάω στις ελιές μου 
Last edited by Syvaris; 12-01-2011 at 00:38.
|