View Single Post
Παλιό 12-01-2011, 00:37
Syvaris Ο/Η Syvaris βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2010
Περιοχή: Ρίον
Μoto: BMW R850R
Προεπιλογή Απάντηση: Συνελήφθη ο Απόστολος Γκλέτσος!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Hekima Εμφάνιση μηνυμάτων
Στα διόδια της Πελασγίας βρίσκεται από νωρίς το πρωί της Τρίτης ο δήμαρχος Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος, προκειμένου να ξηλώσει ξανά τις προστατευτικές μπάρες που επανατοποθετήθηκαν στα διόδια.

Δεν μπορεί ο φτωχός αγρότης που διανύει ακόμη και 10-20 φορές την ίδια απόσταση για να πάει στο λιοτρίβι του να πληρώνει κάθε φορά 2,60 ευρώ», τονίζει ο Απόστολος Γκλέτσος.

Μιλώντας στον ΒΗΜA 99,5, ο κ.Γκλέτσος δήλωσε σε έντονο ύφος: «Εκλέχθηκα για να υπερασπίζομαι τα δίκαια των δημοτών και των φτωχών ακόμα και με μπουλντόζες».

«Μας κοροϊδεύουν» σημειώνει ο κ. Γκλέτσος, επισημαίνοντας ότι αρμόδιοι υπηρεσιακοί παράγοντες επικαλούνται για τη διάνοιξη δρόμων την ανάγκη απαλλοτριώσεων αλλά και το υπέρογκο κόστος τους.

Η αντίδραση του κ.Γκλέτσου είχε ως αποτέλεσμα τον σχηματισμό δικογραφίας από την Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Λαμίας και την παραπομπή του στο Τριμελές Εφετείο.

εκτός από το Αιβαλί που πήγατε κάποιοι και είδατε την καταγωγή μου
το χωριό μου είναι η Στυλίδα. γεννέτηρα των Γκλέτσου, Τσαλίκη, και Βάνας (Syvaris)

Ε ΡΕ ΔΟΞΕΣ

ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

έχω και κάποια χωραφάκια εκεί, δεν είναι σωστό να πληρώνω διόδιο για να πάω στις ελιές μου

Last edited by Syvaris; 12-01-2011 at 00:38.
Reply With Quote