View Single Post
Παλιό 12-01-2011, 13:51
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Προεπιλογή Απάντηση: Θα βρουν πετρέλαιο αφού χρεοκοπήσουμε;

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ortho Εμφάνιση μηνυμάτων
Γιώργο μου πολύ θα ήθελα να το πιστέψω, αλλά αδυνατώ. Οχι για τη βλακεία του ΓΑΠ, κι εγώ πιστεύω ότι βλάκας δεν είναι. Αμφισβητώ όμως τις προθέσεις του. Πρωθυπουργός που καταστρέφει τη χώρα του, κατά τη γνώμη μου πάντα, δεν έχει καλές προθέσεις.
βαρυ κι αναληθες!!
Κανενας Πρωθυπουργος, καμιας χωρας δεν θελει να την καταστρεψει!! Οτι κανει ο ΓΑΠ το εκανε πριν και μετα απο αυτον η Πορτογαλια, η Ιρλανδια και η Ισπανια!! Ολοι αυτοι οι Πρωθυπουργοι θελουν να καταστρεψουν τις χωρες τους? Δεν νομιζω!!
Το οτι θιγομαστε και υποφερουμε ολοι ναι το δεχομαι! Οπως καθε τι που μας θιγει και θελουμε να του βγαλουμε τα ματια και την καρδια το ιδιο αντιδρουμε και με τον ΓΑΠ, ομως μηπως δεν υπαρχει άλλη λυση? Κι αν υπαρχει γιατι δεν την ακολουθουν και οι άλλες χωρες που ειανι και πιο πλουσιες με βαρια βιομηχανια (Ισπανια) αλλα και πιο ανεπτυγμενες π.χ Ιρλανδια με αναπτυξη 8% μεχρι το 2008???
Το να ακολουθουμε και να πιστευουμε τους Παπαρηγιδες που μιλανε για ''επανασταση'', οι οποιοι ΠΡΩΤΟΙ κατεβασαν μισθους και απελυσαν υπαλληλους στις εταιρειες που ελεγχουν (τυποεκδοτικη, 902), δεν νομιζω οτι κανει καλο ουτε σε εμας τους ιδιους αλλα ουτε και στο συνολο!!!! Μαλλον χορταινουμε τον θυμο μας και την θλιψη μας.

Αλλο να λεμε οτι για λογους πολιτικου κοστους δεν κανουμε αυτο ¨η το άλλο κι αλλο να λεμε οτι ενας Πρωθυπουργος ''καταστρεφει'' την χωρα του!!

Παντως αν εννοεις τις ''καταστροφες'' σε εργασιακο, ασφαλιστικο, Νοσοκομειακο και γενικα ρεμουλικό (ρεμούλες) επιπεδο, αυτες επρεπε να εχουν λαβει χωρα 20 χρονια πριν!!!
Διοτι δεν φανταζομαι να θεωρειται ''καταστροφη'' τα 4,500,000 εκατομυρια ευρο που ξοδευτηκαν απο ενα νοσοκομειο (Θεαγενειο θεσσαλονικης) σε 5 μηνες (Ιαν-Μαι 2009) για αιμοστατικα υλικα οταν ολο το 2010 ξοδευτηκαν μονον.....500ε για τον ιδιο αριθμο ασθενων!!!!!
Σκεψου τι γινοταν και στα υπολοιπα νοσοκομεια και μη!!
Αυτο ειναι προοδος και αλλαγη που ειναι καλα για ολους μας!!!! Μην κρινουμε αν δεν δουμε το αποτελεσμα!!

Last edited by GeorgeP; 12-01-2011 at 14:03.
Reply With Quote