Απάντηση: Θα βρουν πετρέλαιο αφού χρεοκοπήσουμε;
Βαρύ είναι Γιώργο, αναληθές όμως όχι. Ολες οι πολιτικές μείωσεις μισθών και συντάξεων, έτσι όπως έγιναν, οριζόντια, αποσκοπούν σε ένα σημείο. Να βγουν στην "κυκλοφορία" καταθέσεις και μαύρο χρήμα και να ξοδευτούν. Μόλις θεωρήσουν ότι τα έχουμε ξοδέψει όλα κι είμαστε μισό βήμα από την ανέχεια, θα μας ταίσουν το ξεπούλημα του εθνικού πλούτου ως μοναδική σωτηρία. Για τις δικές μας περιουσίες δεν το συζητάμε καθόλου, θα επέλθει η πλήρης απαξίωση.
Τα έχουμε ξαναπεί, το παιχνίδι άρχισε πέρσι με την αλλαγή κυβέρνησης και την μετατροπή του Τ+3 σε Τ+10. Οτι ακολούθησε από κει και πέρα μόνο προσπάθεια σωτηρίας της χώρας δεν είναι. Το χοντρό "γέλιο" θα πέσει φέτος που πλέον δε θα κουνιέται τίποτε και θα δούμε τι έχει να γίνει.
Προσωπικά τώρα, επειδή η κουκλάρα μου είναι έγκυος και θέλω να υποδεχτώ το μωρό μας με γερό στομάχι, το έχω πάρει απόφαση ότι θα χάσω πολλά πράγματα και πλέον ας πούμε ότι αδιαφορώ.
Αν όμως πετύχω τον ΓΑΠ ή κάποιο από τους προδότες συνεργάτες του έχω να τους πω πολλά.
Σε τελική η "μισή" κυβέρνηση δεν είναι καν εκλεγμένη.
Παπακωνσταντίνου, Δρούτσας, Μπιρμπίλη, Παμπούκης είναι εξωκοινοβουλευτικοί. Ραγκούσης, Γερουλάνος από το ψηφοδέλτιο Επικρατείας. Στην ουσία όλοι διορισμένοι κι όλοι φίλοι του Παπανδρέου. Εν ολίγοις μας κυβερνά μιά παλιοπαρέα χωρίς να έχει ουσιαστική εκλογική νομιμοποίηση.
Αμ τ'άλλο;! όχι απαραίτητα οικονομικού ενδιαφέροντος, αλλά δείχνει την ποιότητα των αντρών. Ο Χρυσοχοϊδης δεν έχανε ευκαιρία να δυσφημεί ελληνικές υπηρεσίες στα αφεντικά του, τους Αμερικανούς. Που τον ακούς όταν μιλάει και νομίζει ότι κλαίει.
Θα γίνω μεγάλη κουτσομπόλα!
Last edited by ortho; 12-01-2011 at 14:30.
|