Πρόβλημα εκκίνησης σε 1200GS
Χαίρεται και καλή χρονιά σε όλους.
Περνάω κατ' ευθείαν στο πρόβλημα.
Το προηγούμενο Σάββατο και έπειτα από 20 χλμ διαδρομή έσβησα τη μοτοσυκλέτα την οποία και στάθμευσα σε ανοιχτό χώρο.
Μετά από 3 ώρες όταν προσπάθησα να την ξαναβάλω μπροστά, δεν τα κατάφερα με τίποτα.
Μέχρι στιγμής έχω κάνει τα εξής:
1. Ελεγχος μπαταρίας - 12.4 V με την αναφλεξη OFF
2. Βενζίνη είχα υποτίθεται ακόμα 40 χλμ (πήγαινα να βάλω βενζίνη ο φουκαράς) αλλά μετά το πρόβλημα συμπλήρωσα άλλα 5 λίτρα. Ο δείκτης της βενζίνης δεν παρουσίασε καμία αλλαγή.
3. Η μίζα γυρνάει και κάνει κάποιες κούφιες αναφλέξεις (σαν να ειναι μπουκωμένη)
4. Η αντλία βενζίνης ακούγεται όταν γυρνάω την ανάφλεξη. Γνωρίζοντας το πρόβλημα με τον controller της αντλίας, πήρα από την αντιπροσωπεία έναν δεύτερο να το δοκιμάσω και δεν είχε καμία αλλαγή.
5. Για υγρασία δεν το συζητώ εφ' όσον ήμουν σε βόλτα στην οποία μάλιστα έσβησα και άναψα τη μηχανή κανονικά
6. Να αναφέρω επίσης κάτι που μου έκανε εντύπωση. Όσο και αν κρατήσω τη μίζα πατημένη η ενέργεια που γίνεται έιναι η ίδια. Δηλαδή θα κάνει κάποιες περιστροφες και θα σταματήσει ακόμα και συνεχίσω να πατάω το κουμπί (δεν είναι όπως στο αυτοκίνητο που όσο έχεις γυρισμένο το κλειδι, δίνει). Ετσι πρέπει να λειτουργει;
Εχει κανείς κάτι να προτείνει;
Επόμενη κίνηση είναι mobile care και 90κάτι ευρώ αρχική τιμή.
Το μοντέλο είναι R1200GS του 2005 και συντηρείται κανονικά στο Γέρακα.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Last edited by payton; 12-01-2011 at 14:47.
|