View Single Post
Παλιό 12-01-2011, 18:30
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Προεπιλογή Απάντηση: Θα βρουν πετρέλαιο αφού χρεοκοπήσουμε;

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ckk Εμφάνιση μηνυμάτων
Από τότε που εναντιώνεται στα συμφέροντα της χώρας. Αλλά θα μου πεις τώρα ποιάς χώρας? Πού χάνει η Αμερική?...
Χρηστο μου, δεν μου αρεσει να ριχνω το επιπεδο σε οποιαδηποτε συζητηση χρησιμοποιωντας εκφρασεις οπως..... ''πηδιοτανε'' και δη οταν προκειται για εναν πρωην πρωθυπουργο αυτης της χωρας!!! Αν δεν μας αρεσουν οι θεσμοι, αυτοι οι θεσμοι που ειναι και αυτα τα προσωπα που τους πλαισιωνουν, παμε σε άλλη χωρα να ζησουμε ¨η αν εχουμε τα κοτσια σταματαμε να πληρωνουμε ΔΕΗ, νερο, τηλεφωνο, Ιντερνετ, βενζινες, πετρελαια κ.λ.π.
Επειδη ομως, μην πληρωνοντας ολα τα παραπανω κανουμε κακο στο κρατος που αυτο ειναι και το ζητουμενο, αλλα κανουμε κακο και στους εαυτους μας δεν εχουμε τα κοτσια....αρα το μονο που μας μενει ειναι να φωναζουμε μεσα απο πληκτρολογια ¨η και ανακατεμενοι με άλλους στις πορειες, εκ του ασφαλους!!! Θα ηθελα να δω εναν απο εμας να παει να διαμαρτυρηθει σαν μοναδα στο οποιοδηποτε υπουργειο και να πει το παραπονο του!! ΕΝΑΝ!!! και να ειναι σιγουρος οτι θα εχει την αμεριστη συμπαρασταση ΟΛΩΝ μας......., εκ του ασφαλους!!! Σαν τον Γκλετσο ενα πραμα!!! Τα σηκωσε μονος του, πηγε στον εισαγγελεα μονος του και θα δικαστει μονος του!!! Αυτος ΝΑΙ εχει κοτσια, οι υπολοιποι.......τσαμπα μαγκες!!!!

Παμε τωρα στην μανουλα σου φιλε Χρηστο, η συνταξη της η κανονικη ειναι 580ε και μαζι με το ΕΚΑΣ εφτανε τα 630ε, που επαναλαμβανω δινεται για να βοηθησει τους χαμηλοσυνταξιουχους σαν την μαμα σου (γιαυτο και λεγεται Επίδομα Κοινωνικής Αλληλεγγύης Συνταξιούχων) που ΔΕΝ εχουν άλλα εισοδηματα περαν της χαμηλης κυριας συνταξης!!! Γραψε μας σε παρακαλω τι άλλο εχει γραμμενο στο ονομα της και μετα συζηταμε!!!!! Διοτι φιλε μου Χρηστο το θεωρω αδιανοητο του πατερα μου με 1400ε καθαρα να μην του εκοψαν ουτε ενα ευρο και στην μητερα σου απο 630 να της εκοψαν τα 250!!!!!!!!!!!!
Σημειωσε οτι ο πατερας μου δεν εχει τιποτε στο ονομα του εκτος απο το αυτοκινητο που μου χαρισε!!!
Αντιθετως ο πεθερος μου εχει μια κυρια και μια εξοχικη κατοικια, 2 αυτοκινητα και ουτε αυτουνου του εκοψαν ουτε ενα ευρό απο τα 1300 καθαρα που παιρνει!!!!
Μην λεμε λοιπον ετσι αυθαιρετα περι κοψιμο συνταξεων!! Πες μας τι αλλο εισπραττει η μητερα σου, ¨η τι φαινεται στην φορολογικη της δηλωση οτι εισπραττει και τοτε .....μιλαμε!! Διοτι το κοψιμο του ΕΚΑΣ βασιστηκε στις φορολογικες δηλωσεις των φορολογουμενων και δεν κοπηκε αυθαιρετα, γιαυτο και δεν κοπηκε απο ολους αλλα απο μερικους μονον!!
Μην μου πεις ''τιποτε'' διοτι απλα δεν θα σε πιστεψω!! Θα ανεβασω το νομο που οριζει απο ποιους κοβεται το ΕΚΑΣ, στον οποιο αναφερεται ρητα τα περι '' άλλων εισοδηματων περαν της κυριας συνταξης'' τον οποιο θα μπορεσεις να τυπωσεις και αν νομιζεις οτι κακως της το εκοψαν μπορεις να πας και να ζητησεις τον λογο απο το Υπουργειο Οικονομικων!!! Αυτο θα εκανα εγω με τα κοτσια που εχω και οχι να φωναζω ''εκοψαν τις συνταξεις, ''εκοψαν τις συνταξεις''!!!
Αλλο το ''εκοψαν τις συνταξεις'' κι αλλο ''εκοψαν το ΕΚΑΣ διοτι ο ασφαλισμενος ειχε κι άλλα εισοδηματα που δεν δικαιολογουσαν την καταβολη του!!''
Αμαν αυτη η καραμελα του ''εκοψαν τις συνταξεις''!!!!

Για τα άλλα περι ευθυνων και ''Πού ήταν αυτοί που έπρεπε να τον ελέγχουν?'' ΣΥΜΦΩΝΩ και μαζι σου και με όλους οσοι το ανεφεραν, το εχω ξαναπει!!!!! Αλλα οταν καιγεται το σπιτι σου -σπιτι ΟΛΩΝ μας ειναι η Ελλαδα - κοιτας πρωτα να σβησεις την φωτια και μετα να βρεις ποιος την εβαλε!!!!!!!

Last edited by GeorgeP; 12-01-2011 at 18:34.
Reply With Quote