Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP
Παμε τωρα στην μανουλα σου φιλε Χρηστο, η συνταξη της η κανονικη ειναι 580ε και μαζι με το ΕΚΑΣ που επαναλαμβανω δινεται για να βοηθησει τους χαμηλοσυνταξιουχους σαν την μαμα σου (γιαυτο και λεγεται Επίδομα Κοινωνικής Αλληλεγγύης Συνταξιούχων) γραψε μας σε παρακαλω τι άλλο εχει γραμμενο στο ονομα της και μετα συζηταμε!!!!! Διοτι φιλε μου Χρηστο το θεωρω αδιανοητο του πατερα μου με 1400ε καθαρα να μην του εκοψαν ουτε ενα ευρο και στην μητερα σου απο 630 να της εκοψαν τα 250!!!!!!!!!!!!
Σημειωσε οτι ο πατερας μου δεν εχει τιποτε στο ονομα του εκτος απο το αυτοκινητο που μου χαρισε!!!
Αντιθετως ο πεθερος μου εχει μια κυρια και μια εξοχικη κατοικια, 2 αυτοκινητα και ουτε αυτουνου του εκοψαν ουτε ενα ευρό!!!!
Μην λεμε λοιπον ετσι αυθαιρετα περι κοψιμο συνταξεων!! Πες μας τι αλλο εισπραττει η μητερα σου και τοτε .....μιλαμε!! Μην μου πεις ''τιποτε'' διοτι απλα δεν θα σε πιστεψω!! Θα ανεβασω το νομο που οριζει απο ποιους κοβεται το ΕΚΑΣ, στον οποιο αναφερεται ρητα...
|
ωραία να σε προλάβω λοιπόν,ο πατέρας μου ΔΕΝ παίρνει ΕΚΑΣ και το μόνο που δηλώνει είναι μια κατοικία σε χωριό.ούτε καν αυτοκίνητο.
και όποιον νόμο να ανεβάσεις,δεν φτουράει μπροστά στο χαρτάκι με το ποσό σύνταξης που του στέλνουν κάθε μήνα με μερικά ψίχουλα..
Με αυτό όμως που λες εκνευρίζομαι περισσότερο.
δηλαδή δεν κόψαν απο τις μεγάλες συντάξεις και κόψαν μόνο απο τις μικρές??

(αν και γνωρίζω συνταξιούχο εκπαιδευτικό που κάτι του έκοψαν και αυτουνού..)