Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από stelanja
szygo θα περιμενω το απογευμα τα σχολια σου...ελπιζω να πηγαινεις για το μεγαλυτερο λογω των αναγκων σου και οχι οτι σε απαγοητευσε η συγκεκριμενη. Οι ενδοιασμοι μου ειναι κυριως για τον κινητηρα ο οποιος δεν ξερω πως 'βγηκε' και το design αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα...
|
Καλησπέρα,
Τα σχόλια έχουν ως εξής: Το μηχανάκι είναι μια χαρά & χωρίς κανένα πρόβλημα. Αρχικά αμφιταλαντευόμουν μεταξύ αυτού & του δικύλινδρου, τελευταία στιγμή πήρα το 1ο κυρίως για το ύψος (είμαι 1,68) & την άνεση της σέλας (πολυθρόνα) + το ότι δεν προγραμμάτιζα ταξίδια. Το χρησιμοποιώ λίγο στην Αθήνα (πάω στη δουλειά με τα πόδια...) & έχω πάει & ταξιδάκια μικρά, κυρίως Πελοπόννησο. Κανένα πρόβλημα στο δρόμο, κινούμαι άνετα στην πόλη & στο ταξίδι έως 140 χλμ, με +20 για καμιά προσπέραση και για να φθάνω τα "θηρία" τους GS1200...(βλέπε σχόλιο commander..

).
Τώρα είμαι σε σκέψη για το 2κίλυνδρο καθώς συμμετέχω πιο ενεργά στο forum & τις εκδρομές. Υπάρχει σοβαρή σκέψη να το δώσω..Έχει βάση & βαλίτσα GIVI 46 LT, συναγερμό, χούφτες, ψηλή ζελατίνα BMW, ABS & θερμαινόμενα grips (standard στην έκδοση), 2πλό stand, κάγκελα HERCO, & βέβαια μόνο 5.500 km (1 service στα 1.000 & λάδια στα 5.000 km), πολύ αξιόπιστο...
Εάν θέλεις άλλες πληροφορίες στείλε pm ή στο κινητό..(ενδεικτικά σου λέω ότι μια αντιπροσωπεία μου το παίρνει ανταλλαγή για το F650 GS, 4.800 €...
Στη διάθεσή σου..