View Single Post
Παλιό 16-01-2011, 17:24
yns Ο/Η yns βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2010
Περιοχή: Ηράκλειο
Μoto: F800GS (απ'τα χωμάτινα), DR250R
Προεπιλογή Απάντηση: Η αεροδιακομιδή κόστισε 15.000 ευρώ!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gzpainter Εμφάνιση μηνυμάτων
ισως και να εχεις δικιο...και μπραβο σε ολους τους γιατρους που το κανουν και βοη8ανε τον ασθενη...και δεν πιστευω να βρεις κανενα να σου πει το αντιθετο...αλλα δεν ειδα ποτε κανενα γιατρο να φωναζει δημοσιως για αυτο το θεμα... μονο για τα λεφτα...και μην πεις οτι τα βαζω με τους γιατρους...αν δεν ολοι γνωριζουμε τα κακως κειμενα και δεν κανουμε κατι εστω και το ποιο μικρο τοτε ειμαστε και εμεις συμμετοχοι...
Αν δεν τα φωνάζουνε οι δημοσιογράφοι στα κανάλια καθότι είναι κατευθυνόμενοι και αν δεν διαβάζεις τις αφίσες (που συνήθως σκίζουν κάποιοι) στα νοσοκομεία ίσως και δεν το άκουσες ποτέ. Ναι, φωνάζουν οι γιατροί για τα λεφτά. Στην εφημερία έπαιρνα 4,70 ευρώ την ώρα. Καλά δεν είναι; Ξέρεις πόσα πράγματα κάνεις με 4,70; Αν δούλευα σε σουβλατζίδικο θα έπαιρνα 6 ευρώ και δεν θα με ξύπναγαν και το βράδυ... Και ούτε θα με έβριζαν και θα μου'λεγαν ότι "αυτοί με πληρώνουν". Α, ναι; να μου έδιναν τότε τα χρωστούμενα! Το Ελληνικό Κράτος μου χρωστά πάνω από 500 ευρώ από διακομιδές που έκανα με το ασθενοφόρο ενώ δεν εφημέρευα. Η απάντηση; Δεν έχουμε λεφτά. Το να το πάω δικαστικώς θα μου κοστίσει πιο πολύ και το άφησα. Χαλάλι τους.

Και πάρε και το ψήφισμα της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας (ΟΕΝΓΕ) για πχ τα διόδια μιας και είμαστε σε φόρουμ μοτοσυκλέτας.

Απόσπασμα:
ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΟΕΝΓΕ

Για το κίνημα «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ»

Ορμώμενοι από την επιτυχία των κινητοποιήσεων του Πανελλαδικού Συντονιστικού κατά των Διοδίων με την κινητοποίηση χιλιάδων πολιτών και το φόβο που προξένησαν στην Κυβέρνηση και στους Εθνικούς εργολάβους,
θέλουμε να δηλώσουμε τα εξής:
Είναι απαραίτητη η επέκταση αυτού του κινήματος σε ακόμα πιο ζωτικά θέματα επιβίωσης του λαού. Είναι κοινωνικά, ηθικά και νομικά παράνομος ο καθορισμός εισόδου 5€ στα εξωτερικά ιατρεία Νοσοκομείων και ΚΥ και η κοστολόγηση ιατρικών πράξεων ακόμα και στην εφημερία.
Η υγεία είναι κοινωνικό αγαθό και βάσει του ισχύοντος –ακόμα – Συντάγματος, πρέπει να παρέχεται Δωρεάν και σε όλους τους πολίτες που θα χρειαστούν την ανάγκη των ιδρυμάτων.
Προτείνουμε την με όρους κινήματος κοινή δράση για την επιβολή μαζικής δωρεάν εξέτασης πολιτών στα Νοσοκομεία και την ελεύθερη πρόσβασή τους στο ΕΣΥ.
Οι Νοσοκομειακοί Γιατροί θα συμβάλουν με όλες τις δυνάμεις τους στη στήριξη και επιτυχία αυτής της κίνησης.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΕΝΓΕ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΑΡΝΑΒΑΣ

Απόσπασμα:
και παρεπιπτωντος το αρθρο δεν αναφερε οτι ο πιλοτος δεν σηκωσε το ελικοπτερο...αλλα οτι ο γιατρος αρνηθηκε...αν αρνιωταν ο πιλοτος πιθανον να λεγαμε τα ιδια ισως και χειροτερα...
Ο γιατρός αρνήθηκε βάσει νόμου να συνοδέψει περιστατικό. Διάβασε λίγο παραπάνω και θα δεις αν είχε δίκιο ή άδικο.
Reply With Quote