Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ckk
Κώστα έχει πολύ πιο εμφανώς… μήπως είναι μαϊμού ρε σύ? Της εταιρείας της GoPrο δηλαδή. Επίσης σε άλλο ανάλογο 'διπλό' video άκουσα τον αέρα και στις δύο, με διαφορά από ολοφάνερη μέχρι ενοχλητική υπέρ της Go Pro. Και τέλος για εμένα που την θέλω και για τις καταδύσεις, η Contour με την θήκη πηγαίνει ως 10 μέτρα, ενώ η GoPro 60.!!!
Για σχολιάστε οι ειδικοί, διότι… ο καιρός γαρ εγγύς.
|
Η αγορά λέει 1 Contour για 5 Gopro, από την άλλη ότι και σελίδα να ανοίξεις στο net, από moto μέχρι εσώρουχα πέφτεις σε διαφήμιση Gopro, νομίζω ότι πέρα από την ποιότητα, πολύ σημαντικό για το σύνολο των δραστηριοτήτων που απευθύνονται αυτές οι κάμερες η Go Pro χάρη στην οθόνη που θα έρθει σαν έξτρα, στον πιό ευρυγώνιο φακό, στη κάρτα μνήμης (SD αντί για ΜιcroSd) φθηνότερη και μεγαλύτερη αλλά και τα περισσότερα αξεσουάρ που την συνοδεύουν ΚΑΙ στο πακέτο, κερδίζει πόντους.
Θα συμφωνήσω πάντως με τον Gsmaniac ότι είσαι λίγο ΄Αλιεν με την Gopro στο κράνος.
Να πω επίσης ότι η καινούργια Contour με το Gps έχει και Bluetooth μέσω του οποίου μπορεί να στέλνει την εικόνα στο κινητό τηλέφωνο και να βλέπεις στον καφέ τι έχεις τραβήξει...
Πιστεύω για να καταλήξω κάπου ότι καθένας αποφασίζει με βάση τα κριτήρια που βάζει, ότι και να πάρει πάντως κανείς είναι σίγουρο ότι είναι καλή αγορά.