
17-01-2011, 14:59
|
Senior Member
|
|
Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: πειραιας
Μoto: GS1200adve - BMW2002 MONT 1973
|
|
Βασάνιζε και ήταν περήφανος
Μαρίνα Χατζηδημητρίου Δημοσιεύτηκε: Ιανουάριος 17 2011 10:43 Ενημερώθηκε: Ιανουάριος 17 2011 13:10
Κάτι παραπάνω από αρρωστημένες χαρακτηρίζονται οι πράξεις ενός 17χρονου από τα Τρίκαλα ο οποίος βασάνιζε άγρια ζώα ενώ δε δίσταζε μετά να δημοσιεύει βίντεο και φωτογραφίες από τις αποτρόπαιες πράξεις του στο Facebook και να σχολιάζει με υβριστικό τρόπο τα ζώα και τους ζωόφιλους.
Εις βάρος του 17χρονου έχει σχηματιστεί δικογραφία και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.
Ο 17χρονος έγινε αντιληπτός από τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος έπειτα από συνεργασία με την υπηρεσία της Διεθνούς Αστυνομικής Συνεργασίας η οποία επικοινώνησε με την εταιρεία που διαχειρίζεται τον συγκεκριμένο ιστότοπο.
Μάλιστα αρκετοί χρήστες του εν λόγω κοινωνικού δικτύου και σύλλογοι ζωόφιλων ανά την Ελλάδα και το εξωτερικό είχαν στείλει πληθώρα ηλεκτρονικών μηνυμάτων στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος εκφράζοντας τον αποτροπιασμό τους για τις πράξεις του μαθητή Λυκείου και ζητούσαν να τιμωρηθεί πάραυτα.
Ήδη στα γραφεία της ΕΛΑΣ ερευνάται ο σκληρός δίσκος του υπολογιστή του νεαρού μέσα στον οποίο βρέθηκε υλικό με τις κακοποιήσεις των ζώων
Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του 17χρονου εντοπίστηκε και κατασχέθηκε ένας σκληρός δίσκος, μέσα στον οποίο υπήρχαν βίντεο και φωτογραφίες με κατοικίδια που υπέστησαν βάναυση κακοποίηση.
τα καθικια σε αυτον τον τοπο,ειναι πολλα.......πολυ συχνο φαινομενο,η κακοποιηση των ζωων,τελευταια   
|