View Single Post
Παλιό 19-01-2011, 11:10
evanslam Ο/Η evanslam βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2010
Περιοχή: Λαύριο - Λαμία
Μoto: BMW R 1200 GSΑ '10
Προεπιλογή Απάντηση: GoPro Camera καταγραφής HD Video - Αδιάβροχη !!!

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από frits Εμφάνιση μηνυμάτων
Δοκίμασα να αγοράσω από amazon, αλλά μου βγάζει κόστος μεταφορικών 56 ευρώ, το ίδιο και από το επίσημο site της εταιρείας, έχεις καμία συμβουλή μιας και φαίνεσαι ψαγμένος...;
Σταυρο όπως είχα πει και εδω: http://www.gsforum.gr/294037-post140.html το να αποκτήσεις την GOPRO ειναι λίγο δύσκολο χωρίς να είναι ακατόρθωτο! Απο το site της εταιρίας δεν θα σε συμβούλευα να την πάρεις γιατί ακόμα και χάρισμα να σου έκαναν τα μεταφορικά θα σου ζητούσαν ενα σοβαρό ποσο στο τελωνείο μας για να την πάρεις (εκτιμώ περίπου στα 100 ευρώ). Εγώ την πήρα μεν απο το site της εταιρίας αλλά είχα την τύχη να την στείλω στο σπίτι της θείας στην Αμερική και να μου την φέρει εκείνη αυτοπροσώπως στις διακοπές της!
Τώρα για κάποιον που δεν εχει συγγενή απο Αμερική για να του την στείλει έστω σαν δώρο (και πάλι δεν είσαι σίγουρος οτι δεν θα σου ζητήσουν τελωνειο) θα πρέπει να ψάξει σε site ευρωπαικά!

Π.χ FC MOTO η Motoraid

ΥΓ. προσοχή για όσους ενδιαφέρονται για το μοντέλο 960 θα πρέπει να γνωρίζουν πως η μέγιστη ανάλυση εγγραφής video είναι τα 960 και όχι τα 1080 που είναι η Full HD ανάλυση και η οποία επιτυγχάνεται μόνο με το μοντέλο GOPRO HERO HD!
Reply With Quote