View Single Post
Παλιό 21-01-2011, 19:13
ntinopoulos Ο/Η ntinopoulos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: NIKEA-PIREAS
Μoto: 1200gs
Προεπιλογή Απάντηση: Τζαβαρας vs MEGA

[QUOTE=GeorgeP;297671]Mε συγχωρεις που ειπα 25% (και οχι 35%) αντι του ορθου 22,6%!!!!!!

δεν ειπες ομως 10-11.5% που ειναι το πραγματικο...

Ενω οι υπολοιποι με εμπορικες επιχειρησεις δεν εχουν τετοια εξοδα γιατι δεν εχουν μαγαζια αλλα........στάνες!!!!!!

αν δε μπορεις να καταλαβεις οτι το φαρμακευτικο επαγγελμα δεν ειναι "μαγαζι" αλλα επιστημη και ως τετοιο αντιμετωπιζεται σε ολη την ευρωπη...προβλημα σου!

Το ιδιο και ολοι οι εμποροι στην Ελλαδα οι οποιοι δενε χουν εγγυημενο (νομοθτικα) ποσοστο κερδους 22.5%. Οι περισσοτεροι εμποροι πανε για ενα 5% (υπαρχει κι εδω μεσα τετοιος που με τζιρους εκατομμυριων ευρο τον χρονο του μενει ενα 1000κακι αντε 1500ρικακι) για να ζησει κι αυτος!!

το φαρμακο πανευρωπαικα ειναι διατιμημενο ειδος και η διακινηση του προστατευεται θεσμικα ετσι ωστε να αποφευγονται φαινομενα αισχροκερδιας...
και επειδη δε φαινεται να το χεις καταλαβει σου ξαναλεω οτι δεν ειμαι εμπορος αλλα επιστημονας...

Απολυτως!!!!!! οπως κι εσυ ελπιζω να καταλαβαινεις οτι δεν απευθυνεσαι σε ηλιθιους!!! Και δεν μιλω μονον για μενα μιας και μας διαβαζουν πολλοι επαγγελματιες εμποροι μελη του φορουμ!!

εχουν τη νοημοσυνη να καταλαβουν την ιδιαιτεροτητα καθε επαγγελματος και οτι δεν μπαινουν ολο στο ιδιο τσουβαλι...

Η ''μπαρουφα'' οταν τεκμηριωνεται αποτελει μπουμερανγκ και οπλο!! Κι επειδη την ''μπαρουφα'' μου την τεκμηριωσα θα ηθελα να ξερω ποια ειναι η επαγγελματικη διαφορα του φαρμακοποιου απο τον εμπορο που πουλαει π.χ. ρουχα βασει της οποιας θα πρέπει ο πρωτος να εχει εγγυημενο κερδος 22,5% ενω ο δευτερος οχι!!!

σου απαντησα παραπανω...
θα συμπληρωσω οτι στο κερδος περιλαμβανεται και η επιστημονικη συμβουλη την οποια απο οτι φαινεται εσυ σνομπαρεις αλλα ευτυχως εκτιμα η συντριπτικη πλειοψηφια των πολιτων...
αν εσυ εξακολουθεις να συγκρινεις τα ρουχα με τα φαρμακα...
να μη μιλησουμε για το στοκ που πρεπει να εχει ενα φαρμακειο για να μπορεσει να λειτουργησει...πιστεψε με καμια σχεση με τα μαγαζια ρουχων και αλλα εμπορικα καταστηματα...
Και για να τελειωνουμε διοτι δεν μπορω να απαντω στον καθε φιλο που δεν πιστευει τους δημοσιογραφους αλαλ πιστευει τους συνδικαλιστες (εδω γελαμε) και τις μπαρουφες τους, πες μου ρε Κωστα πια η διαφορα σας απο τον....

δεν ακουω κανεναν συνδικαλιστη φιλε,βλεπω τα πραγματα οπως πραγματικα ειναι και μιλαω για πραγματα που ζω εγω ο ιδιος...
για το επαγγελμα μου επετρεψε μου να ξερω κατι παραπανω!
Reply With Quote