View Single Post
Παλιό 22-01-2011, 01:16
ntinopoulos Ο/Η ntinopoulos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: NIKEA-PIREAS
Μoto: 1200gs
Προεπιλογή Απάντηση: Τζαβαρας vs MEGA

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ortho Εμφάνιση μηνυμάτων
Πόσες φορές πρέπει να τα πούμε ρε φούστη μου;
Εδώ προσπαθούν να επιβάλλουν ότι ΔΕΝ ισχύει στην υπόλοιπη ΕΕ.
Παντού τα επαγγέλματα υγείας είναι κλειστά, κυρίως υπό την έννοια του πληθυσμιακού κριτηρίου.

Εδώ μπορεί καθένας να ανοίξει το "μαγαζί" του όπου θέλει, στη Γερμανία ΟΧΙ.

ΣΤο θέμα με τους φαρμακοποιούς, αν δεν κάνω λάθος τίθεται και ζήτημα ωραρίου. Δεν έχω καταλάβει όμως αν θα είναι υποχρεωτικό να ανοίγουν όλα 9 με 9 τις καθημερινές και τα Σάββατα. Ντινόπουλε;;

Για τα εμπορικά το ωράριο λειτουργίας είναι υποχρεωτικό ή καθορίζεται από τους οικείους εμπορικούς συλλόγους.

Στο δικό μου επάγγελμα, κάπου λέει ο κανονισμός ότι τα οδοντιατρεία δεν επιτρέπεται να λειτουργούν κατά τις επίσημες αργίες του κράτους. Αν πονά δηλαδή ο ασθενής μου, θα του πω, δε μπορώ ρε μεγάλε, μου το απαγορεύει ο σύλλογος....

Προφανώς θα γίνει της κακομοίρας, υπό την έννοια, ότι ακόμη κι αν δε γίνει υποχρεωτικό το ωράριο, λόγω ανταγωνισμού θα ανοίγουν όλα, με ότι αυτό συνεπάγεται σε κόστος οικονομικό και προσωπικό.

Αν δεν το έχετε καταλάβει ακόμη, θα το πω άλλη μιά φορά.
Οι άχρηστοι-προδότες που μας κυβερνούν θέλουν να διαλύσουν τη ραχοκοκκαλιά της Ελλάδας, τη μεσαία τάξη. Οταν μας εξαντλήσουν, θα μας πουλήσουν το ξεπούλημα για σωτηρία!
γιαννη το προβλημα με το ωραριο εχει ως εξης¨
τα σουπερ μαρκετς εχει υπολογιστει οτι κανουν το 60% του τζιρου τους τα σαββατα.οποτε η αγορα του φαρμακου τους ενδιαφερει μονο αν τα φαρμακεια λειτουργουν τα σαββατα.ερχεται λοιπον η πουλημενη κυβερνηση και πιεζει ν ανοιγουν τα φαρμακεια τα σαββατα καθως και τις δευτερες και τεταρτες που ο κοσμος πηγαινει σ αυτα για τα ψωνια του.το ποσο φωτογραφικο ειναι αυτο φαινεται απο το οτι και καλα λενε ν ανοιγουν οσοι θελουν...!πραγμα που δειχνει οτι δεν τους ενδιαφερει η θεωρητικα καλυτερη εξυπηρετηση του κοσμου αλλα η ομαλη εισαγωγη του φαρμακου σε σουπερ μαρκετς κολοσσους!
να συμπληρωσω οτι η ζητηση του κοινου καλυπτεται και με το παραπανω απο τα εφημερευοντα φαρμακεια.
μην ξεχναμε οτι με αυτον τον τροπο και μονο απ τις αλλαγες στο ωραριο θα κλεισουν τα περισσοτερα φαρμακεια στις γειτονιες αδυνατωντας να συντηρησουν τον αριθμο υπαλληλων και τα λειτουργικα εξοδα για τις απαιτουμενες ωρες λειτουργιας...

αυτο που λες ειναι το νοημα φιλε...,πανε να ισοπεδωσουν τη μεσαια ταξη...!
Reply With Quote